Mainos
Mainos
Kaunis elämä
AVAlla tiistaisin kello 21!
Lisätiedot

Kaunis elämä kokoaa yhteen missikisojen voittajat eri vuosikymmeniltä. Miten elämä on heitä kohdellut? Keitä he ovat matkan varrella kohdanneet? Miksi he ovat tehneet valintojaan niin kuin ovat tehneet? Onko kauneuden hinta ollut joskus liiankin kova? Suomen kauneimmiksi kruunatut naiset Lenita Airisto, Riitta Väisänen, Heidi Sohlberg, Tarja Smura, Lotta Näkyvä, Karita Tykkä, Pia Lamberg ja Lola Odusoga viettävät yhdessä kahdeksan unohtumatonta päivää ja puhuvat suunsa puhtaaksi.

Kaunis elämä

Avoimesti avioerovaikeuksistaan kertonut Tarja Smura: "Tiedän, että minulla on useita kohtalotovereita"

Avoimesti avioerostaan puhunut missikaunotar Tarja Smura haluaa jakaa vertaistukea muille samassa tilanteessa oleville.

Avioeronsa vaikeista käänteistä puhunut vuoden 1993 Miss Suomi Tarja Smura haluaa auttaa muita naisia kertomalla omista kokemuksistaan.

Smura nähdään tänä keväänä AVA:n uudessa Kaunis elämä -ohjelmassa, jossa ex-missit käyvät läpi elämänsä käännekohtia illallispöydän ääressä.

Avoin puhe omien vaikeuksien kohtaamisesta on saanut ihmiset ottamaan häneen yhteyttä jopa kaduilla.

– Todella paljon ihmiset ottaneet yhteyttä. Yksi minun ajatus siitä, miksi kerron näistä elämäni vaikeimmista asioista, on se, että tiedän minulla on useita kohtalotovereita. Palautepostia tuli heti. Ihmiset tulivat kaduilla ja eri tilanteissa ottamaan hihasta kiinni ja sanoivat: Minullekin on käynyt näin. Kiitos, että sinä kerrot tästä, Smura kuvailee tilannetta.

Nainen kertoo, että haluaa mielellään jatkaa ihmisiä voimaannuttavien vaikeidenkin asioiden puhumista.

– Koen, että sellaiset ihmiset, joilla on mahdollisuus olla julkisuudessa, käyttäisivät palstatilaa hyvään tarkoitukseen, kaunotar kommentoi.

Smura kertoo videolla mielipiteensä siitä, miten hän koki entisestä miesystävästään elokuvaohjaaja Renny Harlinista puhumisen ohjelman kuvauksissa.

Kaunis Elämä alkaa AVAlla 20 helmikuuta kello 21. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme