Mainos
Mainos
Kaunis elämä
AVAlla tiistaisin kello 21!
Lisätiedot

Kaunis elämä kokoaa yhteen missikisojen voittajat eri vuosikymmeniltä. Miten elämä on heitä kohdellut? Keitä he ovat matkan varrella kohdanneet? Miksi he ovat tehneet valintojaan niin kuin ovat tehneet? Onko kauneuden hinta ollut joskus liiankin kova? Suomen kauneimmiksi kruunatut naiset Lenita Airisto, Riitta Väisänen, Heidi Sohlberg, Tarja Smura, Lotta Näkyvä, Karita Tykkä, Pia Lamberg ja Lola Odusoga viettävät yhdessä kahdeksan unohtumatonta päivää ja puhuvat suunsa puhtaaksi.

Kaunis elämä

Ex-missi Heidi Sohlberg avautuu äitinsä sairastumisesta: "Meille kerrottiin siitä vasta loppuvaiheessa"

Vuoden 2001 Miss Suomi Heisi Sohlberg puhuu Kaunis elämä -ohjelmassa vaikeasta ajanjaksosta, jolloin hänen äitinsä menehtyi rintasyöpään.

Kaunis elämä -ohjelman kuudennessa jaksossa keskitytään syövästä selvinneen Heidi Sohlbergin, 36, elämänkäänteisiin. Heidin oma äiti menehtyi rintasyöpään ollessaan vasta 37-vuotias.

– Äiti sairasti vuosia. Meille kerrottiin siitä vasta tosi loppuvaiheessa. Se oli äidin toive. Lähipiiri ei tiennyt ollenkaan. Isän piti esittää koko ajan kaikille ystäville, että kaikki on kunnossa, Sohlberg kertoo.

Sohlberg kertoo olleensa vasta 10-vuotias, kun menetti äitinsä.

– Tyttö, joka on vasta murrosikään tulossa ja yhtäkkiä viedään äiti elämästä täysin. Iskälle nostan hattua, että silloin tsemppasi valtavan hyvin. Isä otti molempien roolit haltuun, Sohlberg kuvailee tilannetta.

Missikaunotar sairastui itse rintasyöpään vuonna 2016 kesällä.

Sohlberg puhuu Kaunis elämä -ohjelman tulevassa jaksossa myös omasta taistelustaan rintasyövän kanssa.

Kaunis elämä tiistaisin klo 21.00 AVAlla! 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme