Mainos
Mainos
Kaunis elämä
AVAlla tiistaisin kello 21!
Lisätiedot

Kaunis elämä kokoaa yhteen missikisojen voittajat eri vuosikymmeniltä. Miten elämä on heitä kohdellut? Keitä he ovat matkan varrella kohdanneet? Miksi he ovat tehneet valintojaan niin kuin ovat tehneet? Onko kauneuden hinta ollut joskus liiankin kova? Suomen kauneimmiksi kruunatut naiset Lenita Airisto, Riitta Väisänen, Heidi Sohlberg, Tarja Smura, Lotta Näkyvä, Karita Tykkä, Pia Lamberg ja Lola Odusoga viettävät yhdessä kahdeksan unohtumatonta päivää ja puhuvat suunsa puhtaaksi.

Kaunis elämä

Ex-missi Heidi Sohlbergille koskettava yllätys kesken tv-sarjan kuvausten: "Se oli minulle todella iso asia"

Kaunis elämä -ohjelman ensi tiistain jaksossa nähdään herkistävä tilanne, kun illan kuningatar Heidi Sohlberg saa yllättäviä vieraita.

Kaunis elämä -ohjelman kuudennessa jaksossa keskitytään vuonna 2001 Miss Suomeksi kruunatun Heidi Sohlbergin elämänkäänteisiin.

Ohjelmassa kaunotar kertoo vaikeasta ajanjaksosta, jolloin hän sairastui rintasyöpään. Missikaunottaret keskustelevat illallispöydän äärellä, kun Sohlberg yllätetään merkittävillä vierailla.

Ovesta astelee sisään lastenklinikoiden kummit RY:n toiminnanjohtaja Anne Knaster mukanaan Aleksi, jolla erityinen paikka missin sydämessä.

– Yllätys tuli puskista. Kesti vähän aikaa tajuta, että tapahtuuko tämä oikeasti. He ovat minua varten täällä. Se oli minulle todella iso asia. En pysty edes sanoin kuvamaan, kuinka paljon se merkitsee minulle, että he tulivat, Sohlberg kertoo.

"Uskon, että tällä on tarkoitus"

Ex-missi kertoo, että nuori mies antoi hänelle voimaa syöpähoitojen aikana korujen avulla.

– Kun sain diagnoosin, tilasin Aleksilta vaaleanpunaisilla helmillä tehtyjä Roosanauha-koruja, mitä jaoin muillekin, Sohlberg kertoo.

Syövän selättänyt nainen kertoo ohjelmassa haluavansa tehdä jatkossa töitä auttaakseen sairaita.

– Uskon, että tällä on tarkoitus ja tästä tulee minulle joku tietty polku, mitä pitää mennä, Sohlberg kertoo.

Kaunis elämä tiistaisin klo 21.00 AVAlla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme