Mainos
Mainos
Kaunis elämä
AVAlla tiistaisin kello 21!
Lisätiedot

Kaunis elämä kokoaa yhteen missikisojen voittajat eri vuosikymmeniltä. Miten elämä on heitä kohdellut? Keitä he ovat matkan varrella kohdanneet? Miksi he ovat tehneet valintojaan niin kuin ovat tehneet? Onko kauneuden hinta ollut joskus liiankin kova? Suomen kauneimmiksi kruunatut naiset Lenita Airisto, Riitta Väisänen, Heidi Sohlberg, Tarja Smura, Lotta Näkyvä, Karita Tykkä, Pia Lamberg ja Lola Odusoga viettävät yhdessä kahdeksan unohtumatonta päivää ja puhuvat suunsa puhtaaksi.

Kaunis elämä

Ex-missi Karita Tykkä avautuu lapsettomuudestaan: "Lasta ei kuulu, ei näy ja odotat joka kuukausi"

Yhden lapsen äiti ja ex-missi Karita Tykkä, 41, kertoo Kaunis elämä -ohjelmassa sekundäärisestä lapsettomuudestaan.

Vuonna 1997 Miss Suomeksi kruunattu Karita Tykkä kertoo Kaunis elämä -ohjelman neljännessä jaksossa toivoneensa toista lasta Luca-poikansa syntymän jälkeen.

– Kun olet näytöksissä ja seuraavana päivänä lehdissä lukee, että vatsa pömpötti somasti, että taitaa olla vauvauutisia tulossa. Eihän se kivalle tunnu. Varsinkin kun toivot kuin kuuta nousevaa, että saisit toisen lapsen, Tykkä kuvailee.

– Eikä sitä lasta kuulu, ei näy ja odotat sitä joka kuukausi, nainen jatkaa.

Hyvinvointivalmentajana ja life coachina työskentelevä nainen meni naimisiin yrittäjä Petri Tykän kanssa vuonna 2008.

Heille syntyi vuonna 2010 Luca-poika.


Kaunis elämä kokoaa yhden pöydän ääreen missikisojen voittajat eri vuosikymmeniltä.

Kaunis elämä tiistaisin klo 21.00 AVAlla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme