Mainos
Mainos
Kaunis elämä
AVAlla tiistaisin kello 21!
Lisätiedot

Kaunis elämä kokoaa yhteen missikisojen voittajat eri vuosikymmeniltä. Miten elämä on heitä kohdellut? Keitä he ovat matkan varrella kohdanneet? Miksi he ovat tehneet valintojaan niin kuin ovat tehneet? Onko kauneuden hinta ollut joskus liiankin kova? Suomen kauneimmiksi kruunatut naiset Lenita Airisto, Riitta Väisänen, Heidi Sohlberg, Tarja Smura, Lotta Näkyvä, Karita Tykkä, Pia Lamberg ja Lola Odusoga viettävät yhdessä kahdeksan unohtumatonta päivää ja puhuvat suunsa puhtaaksi.

Kaunis elämä

Ex-missi Karita Tykkä paljastaa täydelliseltä vaikuttavan elämänsä kääntöpuolen: "Olen suorittanut kaikkea"

AVAn Kaunis elämä -ohjelmassa mukana oleva missikaunotar Karita Tykkä, 41, keskittyy elämässään sisäiseen kauneuteen ja hyvinvointiin. Tämän hän on oppinut suorituskeskeisen elämän kautta.

Uusimmassa Kaunis elämä -ohjelman jaksossa 13.3. päästään kurkistamaan hyvinvointivalmentajana ja life coachina työskentelevän Karita Tykän elämänkäänteisiin.

Kuopiolaisesta kaunottaresta tuli Miss Suomi vuonna 1997. Illan jaksossa nainen kertoo, että päätyi missiksi yllättäen.

Hyvinvoinnista nykyisen ammatin itselleen tehnyt kaunotar kertoo olleensa kova suorittaja aikaisemmin.

– Olen suorittanut kaikkea. Olen suorittanut terveyttä, olen suorittanut kauneutta, liikuntaa, meditaatiota, avantouintia ja ihan kaikkea, nainen kertoo ohjelmassa.

Vuonna 2003 Tykkä joutui sairaalaan ja nukutukseen kolmen päivän ajaksi. Ohjelmassa nainen kertoo, että hengenvaarallinen tilanne oli lopulta opettava kokemus.

Karita meni naimisiin yrittäjä Petri Tykän kanssa vuonna 2008. Pari sai Luca-pojan vuonna 2010.

Kaunotar kertoo ohjelmassa, että olisi halunnut lisää lapsia Lucan syntymän jälkeen.

– Kun olet näytöksissä ja seuraavana päivänä lehdissä lukee, että vatsa pömpötti somasti, että taitaa olla vauvauutisia tulossa. Eihän se kivalle tunnu. Varsinkin kun toivot kuin kuuta nousevaa, että saisit toisen lapsen, Tykkä kuvailee.

Tykkä kertoo blogissaan katsoneensa ohjelman ennakkoon.

– Yksi asia joka nousi ohjelmasta, oli riittämättömyyden tunne, jota koin vuosia, nainen kirjoittaa.

Hän kertoo, että ihmiset ovat yleensä itse itsensä pahimpia vihollisia ja kuuntelemalla itseään voi oppia riittämään ja elämään riittävän hyvää elämää.

​​​​​​​

Kaunis elämä AVAlla tiistaisin klo 21.00!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme