Mainos
Mainos
Kaunis elämä
AVAlla tiistaisin kello 21!
Lisätiedot

Kaunis elämä kokoaa yhteen missikisojen voittajat eri vuosikymmeniltä. Miten elämä on heitä kohdellut? Keitä he ovat matkan varrella kohdanneet? Miksi he ovat tehneet valintojaan niin kuin ovat tehneet? Onko kauneuden hinta ollut joskus liiankin kova? Suomen kauneimmiksi kruunatut naiset Lenita Airisto, Riitta Väisänen, Heidi Sohlberg, Tarja Smura, Lotta Näkyvä, Karita Tykkä, Pia Lamberg ja Lola Odusoga viettävät yhdessä kahdeksan unohtumatonta päivää ja puhuvat suunsa puhtaaksi.

Kaunis elämä

Ex-missi Lotta Näkyvä avautuu vaikeasta syömishäiriöstään – joutui 39-kiloisena sairaalaan, isä yritti pakkosyöttää

Syömishäiriöstä kärsinyt Lotta Näkyvä kertoo yksityiskohtia vaikeasta sairaudestaan Kaunis elämä -ohjelmassa.

AVAn Kaunis elämä -ohjelman viidennessä jaksossa keskitytään vuonna 2013 Miss Suomeksi kruunatun Lotta Näkyvän, 29, elämän rankkoihin käänteisiin. Ohjelmassa kaunotar puhuu avoimesti elämänsä vaikeista tilanteista, kuten isänsä kuolemasta ja syömishäiriöstään.

Nainen kertoo käsitelleensä sairauttaan vasta lähiaikoina. Teini-ikäinen tyttö joutui sairaalaan syömishäiriön takia.

– Painoinkohan 39 kiloa, kun päädyin sairaalaan, Näkyvä muistelee.

Ohjelmassa nainen pohtii syömishäiriön puhjenneen hänen kovan kilpailuvietin seurauksena eikä niinkään ulkonäköpaineiden vuoksi. 

– Minulle iski kilpailuvietti. Asetin itselleni tavoitteita ja niihin oli päästävä viikoittain. Se ei mitenkään liittynyt ulkonäköön. En ole koskaan ihaillut sellaista langanlaihaa ulkonäköä, nainen kertoo sairaudestaan.

"Isä oli tuputtamassa spagettilautasellista ja yritti tulla yöllä tuomaan appelsiinimehua"

Kaunotar kertoo riidelleensä edesmenneen isänsä lääkäri Aki Hintsan kanssa paljon sairautensa aikana.

– Hänhän yritti pakkoruokkia minulle vaikka minkä sortin juttuja. Meillä on ollut elämäni pahimmat riidat siinä vaiheessa, kun hän oli tuputtamassa minulle spagettilautasellista ja yritti tulla yöllä tuomaan appelsiinimehua ja minä kävin kaatamassa sen lavuaarista alas, nainen muistelee.

Kaunis elämä tiistaisin klo 21.00 AVAlla.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme