Mainos
Mainos
Kaunis elämä
AVAlla tiistaisin kello 21!
Lisätiedot

Kaunis elämä kokoaa yhteen missikisojen voittajat eri vuosikymmeniltä. Miten elämä on heitä kohdellut? Keitä he ovat matkan varrella kohdanneet? Miksi he ovat tehneet valintojaan niin kuin ovat tehneet? Onko kauneuden hinta ollut joskus liiankin kova? Suomen kauneimmiksi kruunatut naiset Lenita Airisto, Riitta Väisänen, Heidi Sohlberg, Tarja Smura, Lotta Näkyvä, Karita Tykkä, Pia Lamberg ja Lola Odusoga viettävät yhdessä kahdeksan unohtumatonta päivää ja puhuvat suunsa puhtaaksi.

Kaunis elämä

Ex-missi Lotta Näkyvä pahoittelee käytöstään: "Kenelläkään ei ole oikeutta vihata toista ihmistä"

Vuonna 2013 Miss Suomeksi kruunattu Lotta Näkyvä pyytää Kaunis elämä -ohjelmassa anteeksi käytöstään sosiaalisessa mediassa.

Kaunis elämä -jaksossa keskitytään ex-missi Lotta Näkyvän elämän käänteisiin. Jaksossa nainen kertoo avoimesti alkaneensa vihata miehiä ja kostamaan heille mahdollisia petoksia.

– Ajattelin, että joka ikinen mies on pettäjä eikä niihin kannata luottaa. En uskonut, että mikään parisuhde voisi onnistua. Ajattelin, että teen tässä palveluksen heille, kun selvitän asian. Ja sitten mieluiten vielä jotenkin nolaan sen miehen siinä, Näkyvä kertoo.

Nyt missikaunotar pahoittelee käytöstään Instagram-kuvan yhteydessä.


– Tämä on minun virallinen anteeksipyyntöni, jonka muistaakseni unohdin esittää itse ohjelmassa. Kerron Kaunis elämä -sarjassa ajanjaksosta elämässäni, joka oli hämmentävä ja johti käytökseen, joka ei ollut oikeutettua. Kenelläkään ihmisellä ei ole oikeutta vihata toista ihmistä tai kostaa tahallisesti, ei väliä mitkä motiivit itsellä ovat. Eli anteeksi, Näkyvä kirjoittaa.

Ex-missi on naimisissa jääkiekkoilija Kristian Näkyvän kanssa.

Kaunis elämä tiistaisin klo 21.00 AVAlla! 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme