Mainos
Mainos
Kaunis elämä
AVAlla tiistaisin kello 21!
Lisätiedot

Kaunis elämä kokoaa yhteen missikisojen voittajat eri vuosikymmeniltä. Miten elämä on heitä kohdellut? Keitä he ovat matkan varrella kohdanneet? Miksi he ovat tehneet valintojaan niin kuin ovat tehneet? Onko kauneuden hinta ollut joskus liiankin kova? Suomen kauneimmiksi kruunatut naiset Lenita Airisto, Riitta Väisänen, Heidi Sohlberg, Tarja Smura, Lotta Näkyvä, Karita Tykkä, Pia Lamberg ja Lola Odusoga viettävät yhdessä kahdeksan unohtumatonta päivää ja puhuvat suunsa puhtaaksi.

Kaunis elämä

Ex-missi Pia Lamberg elää luksuselämää Hollywoodissa: "Los Angeles on minun kotini"

Hollywoodissa elävä Pia Lamberg nähdään ensi viikolla ex-missien Kaunis elämä -ohjelmassa. Kaunotar kertoo ohjelmassa elämästään Los Angelesissa. 

Kaunis elämä -ohjelman kolmannessa jaksossa keskitytään Miss Suomeksi vuonna 2011 kruunatun Pia Lambergin elämään.

Hollywoodissa mallin uraa tekevä kaunotar tuo ohjelmaan palan amerikkalaisuutta järjestämällä muiden missikaunottarien kanssa kiitospäivän amerikkalaisen perinteen mukaan. 

– Minun päiväni teemana on kiitollisuus. Se on suosikkijuhlapyhäni Jenkeissä. Olen kiitollinen näistä kaikista kokemuksista, joita olen elämäni aikana saanut, kaunotar kertoi MTV Viihteen haastattelussa ohjelman kuvauksissa.

Vuonna 2011 missikruunusta dramaattisesti suorassa lähetyksessä luopuneelle kaunottarelle on riittänyt töitä. Mallintöiden lisäksi upeavartaloinen kaunotar kirjoittaa omaa fitness-blogia.

– Minulla on nyt aika ihana tilanne. Työtarjouksia tulee sähköpostiin ja manageri katsoo ne läpi, että mihin kannattaa lähteä ja mihin ei, Lamberg kertoi ohjelman lehdistötilaisuudessa aiemmin. 

Kaunotar jakaa kuvia hohdokkaasta elämästään Instagramissa.


Maailmalla viihtyvä nainen ei ole muuttamassa lähiaikoina Suomeen.

– Los Angeles on minun kotinija siellä on kaikki, mitä tarvitsen. En osaisi asua muualla. Maailma on vielä avoin ja enkä tiedä, mistä löydän itseni kymmenen vuoden päästä, kaunotar kertoo. 

Kaunis elämä AVAlla tiistaisin klo 21.00. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme