Mainos
Mainos
Kaunis elämä
AVAlla tiistaisin kello 21!
Lisätiedot

Kaunis elämä kokoaa yhteen missikisojen voittajat eri vuosikymmeniltä. Miten elämä on heitä kohdellut? Keitä he ovat matkan varrella kohdanneet? Miksi he ovat tehneet valintojaan niin kuin ovat tehneet? Onko kauneuden hinta ollut joskus liiankin kova? Suomen kauneimmiksi kruunatut naiset Lenita Airisto, Riitta Väisänen, Heidi Sohlberg, Tarja Smura, Lotta Näkyvä, Karita Tykkä, Pia Lamberg ja Lola Odusoga viettävät yhdessä kahdeksan unohtumatonta päivää ja puhuvat suunsa puhtaaksi.

Kaunis elämä

Ex-missi Pia Lamberg kertoo, miksi luopui kruunustaan: "Se selkeni nopeasti kruunajaisten jälkeen"

Miss Suomi -tittelistään aikoinaan luopunut kaunotar kertoo Kaunis elämä -ohjelmassa pettyneensä missiorganisaation toimintaan hänen missivuotenaan.

Miss Suomeksi vuonna 2011 kruunattu Pia Lamberg kertoo Kaunis elämä -ohjelman kolmannessa jaksossa ensi tiistaina, miksi päätyi missivuotensa aikana raskaaseen kruunustaluopumispäätökseen.

– Syy, sehän aika nopeasti rupesi siinä kruunajaisten jälkeen selkemään, että mikä tässä on vikana. Keikkoja menee sivu suun. Ja organisaation puolelta ei kommunikaatio pelaa. Yritin ottaa kaksi viikkoa yhteyttä manageriin, Lamberg kuvailee tilannetta.

Katso yllä olevalta videolta tilanne, jossa Lamberg kertoo päätöksestään!

Missikaunotar kertoo, että olisi halunnut tehdä töitä missivuotensa aikana, mutta niitä ei järjestetty hänelle organisaation puolelta tarpeeksi.

– Menin kasvokkain tapaamaan näitä omistajia ja ei heitä oikein kiinnostanut. Siinä vaiheessa loksahti itselläkin suu auki, että mitä minä voin tehdä tässä enää, nainen kuvailee tapahtunutta.

Pian tämän jälkeen Pia Lamberg jätti kruununsa suorassa Korkojen kera -tv-lähetyksessä ja kertoi oman kantansa tapahtumiin.

– He (missiorganisaatiossa) kommentoivat medialle, että minä olen hirveän vaikea ja minun takiani menee sivu suun keikkoja. Minä kun en tällaisiin ilmaiskeikkoihin suostunut, Lamberg kertoo.

Pia Lamberg kertoo hänen ja missiorganisaation kiistasta lisää Kaunis elämä -ohjelmassa ensi viikon tiistaina 6. maaliskuuta. 

Kaunis elämä tiistaina klo 21.00 AVAlla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme