Mainos
Mainos
Kaunis elämä
AVAlla tiistaisin kello 21!
Lisätiedot

Kaunis elämä kokoaa yhteen missikisojen voittajat eri vuosikymmeniltä. Miten elämä on heitä kohdellut? Keitä he ovat matkan varrella kohdanneet? Miksi he ovat tehneet valintojaan niin kuin ovat tehneet? Onko kauneuden hinta ollut joskus liiankin kova? Suomen kauneimmiksi kruunatut naiset Lenita Airisto, Riitta Väisänen, Heidi Sohlberg, Tarja Smura, Lotta Näkyvä, Karita Tykkä, Pia Lamberg ja Lola Odusoga viettävät yhdessä kahdeksan unohtumatonta päivää ja puhuvat suunsa puhtaaksi.

Kaunis elämä

Ex-missi Tarja Smura, 47, paljastaa kauneutensa salaisuuden: "Lepoa, ravintoa ja rasvaa täytyy saada"

Upeasti keski-ikäistynyt kaunotar Tarja Smura kertoo kauneutensa salaisuuden MTV.fin haastattelussa. 

Suomen kauneimmaksi naiseksi vuonna 1993 kruunattu Tarja Smura jakaa MTV Viihteen seuraajille vinkit hehkeän ihon saavuttamiseksi.

Upea kaunotar kertoo viettävänsä usein meikittömiä päiviä, jotta iho saa hengittää.

– Kyllä sinne peiliin tarvitsee joskus vilkaista, vaikka se ei ole se paras kaverini missään muotoa, nainen naurahtaa.

Nainen kertoo levon ja rasvojen saannin olevan tärkeää kauneuden kannalta.

– Lepoa, ravintoa ja rasvaa täytyy saada. Kollageeni häviää ihosta, jos on hyvin ohut, nainen kertoo.

Kaunis elämä -ohjelmassa muiden upeiden missikaunottarien kanssa viihtyvä tähti kehottaa naisia pitämään huolta hyvistä rasvoista.

– Sen olen huomannut ja jutellut monien kuvaajien kanssa, että jos on kurvia vähän, niin iho on kimmoisampi. Kehotan naisia pitämään hyvällä tavalla rasvoistaan huolta, kaunotar kuvailee.

Kaunis elämä AVAlla tiistaisin klo 21.00!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme