Mainos
Mainos
Kaunis elämä
AVAlla tiistaisin kello 21!
Lisätiedot

Kaunis elämä kokoaa yhteen missikisojen voittajat eri vuosikymmeniltä. Miten elämä on heitä kohdellut? Keitä he ovat matkan varrella kohdanneet? Miksi he ovat tehneet valintojaan niin kuin ovat tehneet? Onko kauneuden hinta ollut joskus liiankin kova? Suomen kauneimmiksi kruunatut naiset Lenita Airisto, Riitta Väisänen, Heidi Sohlberg, Tarja Smura, Lotta Näkyvä, Karita Tykkä, Pia Lamberg ja Lola Odusoga viettävät yhdessä kahdeksan unohtumatonta päivää ja puhuvat suunsa puhtaaksi.

Kaunis elämä

Heidi Sohlberg lomailee näyttävänä lämpimissä maisemissa – "Upea ja inspiroiva nainen"

Heidi Sohlberg lomaili aurinkoisissa tunnelmissa Thaimaassa.

Entinen Miss Suomi, malli ja juontaja Heidi Sohlberg julkaisi kuvan aurinkoiselta joululomaltaan. Instagramissa julkaistussa kuvassa Solhberg poseeraa valkoisessa uimapuvussa kuvankauniilla thaimaalaisella uimarannalla, auringolta suojaavien puiden oksien katveessa. 


36-vuotias Solhberg sai diagnoosin rintasyövästä kesäkuussa 2016. Kesällä 2017 nainen sai lääkäriltään terveen paperit. 

Aurinkoinen kuva on kerännyt useita ihailevia kommentteja, joissa ylistetään Sohlbergin kauneutta ja asennetta.

– Upea kuva! Moni entinen syöpäsairas ei näytä noin hyvältä...

– Oot kyllä niin upea ja inspiroiva nainen.

– Upea kuva ja ennen kaikkea upea nainen olet.

Sohlberg nähdään keväällä 2018 muun muassa Ava-kanavan Kaunis elämä -ohjelmassa. Sarjassa kahdeksan entistä missiä kokoontuu yhteen käymään läpi, kuinka elämä on heitä kohdellut ja mitä valintoja he ovat tehneet. 

Katsomo-video ei ole saatavilla


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme