Mainos
Mainos
Kaunis elämä
AVAlla tiistaisin kello 21!
Lisätiedot

Kaunis elämä kokoaa yhteen missikisojen voittajat eri vuosikymmeniltä. Miten elämä on heitä kohdellut? Keitä he ovat matkan varrella kohdanneet? Miksi he ovat tehneet valintojaan niin kuin ovat tehneet? Onko kauneuden hinta ollut joskus liiankin kova? Suomen kauneimmiksi kruunatut naiset Lenita Airisto, Riitta Väisänen, Heidi Sohlberg, Tarja Smura, Lotta Näkyvä, Karita Tykkä, Pia Lamberg ja Lola Odusoga viettävät yhdessä kahdeksan unohtumatonta päivää ja puhuvat suunsa puhtaaksi.

Kaunis elämä

Hollywoodissa uraa luova Pia Lamberg pääsi mukaan huippusuosittuun jenkkisarjaan – treenattu kroppa pääosassa

Mallikaunotar Pia Lamberg sai pienen roolin yhdysvaltalaisesta komediashow'sta. 

Videolla artikkelin yläosassa Pia Lamberg esittelee käsilaukkunsa sisällön. 

Vuonna 2011 Miss Suomeksi kruunattu Pia Lamberg luo uraa Yhdysvalloissa mallina ja tv-tähtenä. Treenaava kaunotar näyttäytyy pienessä osassa Comedy Centralin Tosh.0-nimisessä komediasarjassa. Ohjelma on koomikko Daniel Toshin tähdittämä.

Ex-missi julkaisi kohtauksestaan pienen videon Instagram-tilillään.


Videolla nainen kävelee mustissa bikineissä muiden upeiden naisten rinnalla. Naiset törmäävät metsässä leikkikarhuun ja poikasiin.

Kaunotar kertoi Kaunis elämä -ohjelman kolmannessa jaksossa, että olisi halunnut tehdä töitä missivuotensa aikana, mutta niitä ei hänelle organisaation puolelta järjestetty. Hän päätti luopua kruunustaan missivuotensa aikana. Nainen muutti pian kruunusta luopumisen jälkeen Yhdysvaltoihin ja alkoi tehdä töitä managerin avustuksella.

– Minulla on nyt aika ihana tilanne. Työtarjouksia tulee sähköpostiin ja manageri katsoo ne läpi, että mihin kannattaa lähteä ja mihin ei, Lamberg kertoi Kaunis elämä -ohjelman lehdistötilaisuudessa aiemmin.


Kaunis elämä päätösjakso tiistaina klo 21.00 AVAlla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme