Mainos
Mainos
Kaunis elämä
AVAlla tiistaisin kello 21!
Lisätiedot

Kaunis elämä kokoaa yhteen missikisojen voittajat eri vuosikymmeniltä. Miten elämä on heitä kohdellut? Keitä he ovat matkan varrella kohdanneet? Miksi he ovat tehneet valintojaan niin kuin ovat tehneet? Onko kauneuden hinta ollut joskus liiankin kova? Suomen kauneimmiksi kruunatut naiset Lenita Airisto, Riitta Väisänen, Heidi Sohlberg, Tarja Smura, Lotta Näkyvä, Karita Tykkä, Pia Lamberg ja Lola Odusoga viettävät yhdessä kahdeksan unohtumatonta päivää ja puhuvat suunsa puhtaaksi.

Kaunis elämä

Karita Tykkä muistelee hengenvaarallista tilannetta – paljastaa tajuttomuuteen johtaneet syyt

Kaunis elämä -ohjelman neljännessä jaksossa keskitytään ex-missi Karita Tykän elämään. Ohjelmassa kaunotar kertoo hengenvaarallisesta tilanteesta, joka kärjistyi siihen, että hän joutui sairaalaan.

Vuonna 2003 lehdet uutisoivat tilanteesta, joka vei vuoden 1997 Miss Suomi Karita Tykän sairaalaan ja nukutukseen kolmen päivän ajaksi.

Tuolloin tiukasti treenanneen kaunottaren elimistö petti alta ja hänen terveytensä oli vaarassa. Kaunotar kertoo ensi viikon tiistaina nähtävässä Kaunis elämä -jaksossa tämän hengenvaarallisen tilanteen taustoista ja oikaisee yleistä käsitystä, joka ihmisillä on tilanteesta.

– Monet ovat luulleet, että kyseessä oli se, että olin juonut liikaa vettä. Todellisuudessa se oli kuitenkin suolan puute. Siihen aikaan, jos muistatte, niin kaikki sanoivat, että suola on pahasta. Älkää syökö suolaa. Joka ikinen naistenlehti toitotti siitä. Ja sen takia tämä sitten tapahtuikin, nainen kertoo.

– Hikoilin, treenasin ja menin kavereiden kanssa grillaamaan. Söimme siellä ja otimme myös aurinkoa. Jälleen kerran hikoilin ja join vettä ja vesi vain huuhteli ne entisetkin suolat pois. Se oli siinä ei mitään sen kummempaa, Tykkä jatkaa.

Nykyään nainen työskentelee terveysvalmentajana ja life coachina.

Kaunis elämä tiistaisin klo 21.00 AVAlla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme