Mainos
Mainos
Kaunis elämä
AVAlla tiistaisin kello 21!
Lisätiedot

Kaunis elämä kokoaa yhteen missikisojen voittajat eri vuosikymmeniltä. Miten elämä on heitä kohdellut? Keitä he ovat matkan varrella kohdanneet? Miksi he ovat tehneet valintojaan niin kuin ovat tehneet? Onko kauneuden hinta ollut joskus liiankin kova? Suomen kauneimmiksi kruunatut naiset Lenita Airisto, Riitta Väisänen, Heidi Sohlberg, Tarja Smura, Lotta Näkyvä, Karita Tykkä, Pia Lamberg ja Lola Odusoga viettävät yhdessä kahdeksan unohtumatonta päivää ja puhuvat suunsa puhtaaksi.

Kaunis elämä

Kaunis elämä tavoitti yli 740 000 suomalaista – ensi viikolla Tarja Smura avautuu elämänsä käännekohdista

Suomalaiset vaikuttuivat Lenita Airiston tarinasta ja Kaunis elämä -ohjelman avausjakso sai näyttävien katsojalukujen lisäksi poikkeuksellisen positiivista palautetta sosiaalisessa mediassa.

Kaunis elämä kokoaa yhden pöydän ääreen missikisojen voittajat eri vuosikymmeniltä. Suomen kauneimmiksi kruunatut naiset Lenita Airisto, Riitta Väisänen, Heidi Sohlberg, Tarja Smura, Lotta Näkyvä, Karita Tykkä, Pia Lamberg ja Lola Odusoga viettävät yhdessä kahdeksan unohtumatonta päivää ja puhuvat suunsa puhtaaksi.

Kaunis elämä sai eilen Lenita Airiston avausjaksollaan keskikatsojamääräksi yhteensä 480 000 (MTV3, AVA ja Katsomo). MTV3-kanavalla keskikatsojamäärä oli 395 000. Kaikkiaan ohjelmaa seurasi eilen tv:stä 742 000 suomalaista ja Katsomossa ohjelma keräsi lähes 15 000 käynnistystä.

Tiistaina 20.3. nähdyssä jaksossa Lenita Airisto näytti herkemmän puolensa ja kyyneleet valuivat niin hänen kuin muidenkin kaunottarien poskipäillä. Kyyneleitä vuodatettiin myös kotikatsomoissa.

Lenita Airiston koskettavat muistot sota-ajoilta, naisen rehellisen itsevarma luonne ja avoimuus vaikeistakin asioista herätti poikkeuksellisen paljon kunnioitusta ja sai katsojat ylistämään Airistoa ja uutta, syvälliseksikin luonnehdittua televisio-ohjelmaa sosiaalisessa mediassa. Ohjelman virallinen aihetunniste on #kauniselämä.

– Lenita Airisto todella vaikutti tarinallaan eilisessä jaksossa. Olikin suuri ilo ja kunnia saada hänet aloittamaan AVAlla tämä hieno sarja. Kaunis elämä on ainutlaatuinen kokonaisuus koko rehellisyydessään ja väkevyydessään, naisilta joissa on uskomaton voima ja karisma. Seuraavat viikot tulevatkin olemaan täynnä tunteita laidasta laitaan, MTV:n kanavajohtaja Jaana Pasonen lupaa.

Ensi viikon tiistain, 27.2. jaksossa Tarja Smura avaa käänteitä elämästään missiksi kruunaamisen jälkeen. Toinen jakso esitetään vain AVA-kanavalla 27.2. klo 21.

Kaunis elämä AVAlla ja Katsomossa tiistaisin klo 21. Ohjelma katsottavissa myös C Moressa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme