Mainos
Mainos
Kaunis elämä
AVAlla tiistaisin kello 21!
Lisätiedot

Kaunis elämä kokoaa yhteen missikisojen voittajat eri vuosikymmeniltä. Miten elämä on heitä kohdellut? Keitä he ovat matkan varrella kohdanneet? Miksi he ovat tehneet valintojaan niin kuin ovat tehneet? Onko kauneuden hinta ollut joskus liiankin kova? Suomen kauneimmiksi kruunatut naiset Lenita Airisto, Riitta Väisänen, Heidi Sohlberg, Tarja Smura, Lotta Näkyvä, Karita Tykkä, Pia Lamberg ja Lola Odusoga viettävät yhdessä kahdeksan unohtumatonta päivää ja puhuvat suunsa puhtaaksi.

Kaunis elämä

Kuva: Flunssainen missikaunotar Lotta Näkyvä haaveilee lomasta bikineissä – "Olen oikeutettu unelmoimaan tästä"

Mallikaunotar kertoo potevansa flunssaa ja haaveilevansa tulevasta lomamatkasta.

Vuoden 2015 Miss Suomi Lotta Näkyvä julkaisi loman odotusta hehkuvan kuvan Instagram-tilillään.

Kuvassa upea vartaloinen kaunotar nojailee rantakallioon yllään eriväriset olkaimettomat pienet bikinit. Kuva on otettu Keniasta. Flunssainen kaunotar kertoo haaveilevansa pian takaisin lomalle pääsystä.


– Minun jouluni oli 95 prosenttia niistämistä, yskimistä ja nukkumista, joten olen oikeutettu unelmoimaan tästä. Helmikuu tule pian, kaunotar kirjoittaa.

Mallikaunotar on naimisissa jääkiekkoilija Kristian Näkyvän kanssa.

Avoimesti paniikkikohtauksista ja itsetuhoisista ajatuksista kertonut kaunotar on mukana helmikuussa MTV3-kanavalla alkava Kaunis elämä -ohjelmassa.

Uutuussohjelma kokoaa yhteen missikisojen voittajat eri vuosikymmeniltä. Ohjelmassa nähdään Näkyvän lisäksi Suomen kauneimmiksi kruunatut naiset Lenita Airisto,Riitta Väisänen,Heidi Sohlberg, Tarja Smura, Karita Tykkä, Pia Lamberg ja Lola Odusoga.

Kaunottaret viettävät yhdessä kahdeksan unohtumatonta päivää ja puhuvat suunsa puhtaaksi.

Katso alta Kaunis elämä -ohjelman traileri. 

 

Katsomo-video ei ole saatavilla

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme