Mainos
Mainos
Kaunis elämä
AVAlla tiistaisin kello 21!
Lisätiedot

Kaunis elämä kokoaa yhteen missikisojen voittajat eri vuosikymmeniltä. Miten elämä on heitä kohdellut? Keitä he ovat matkan varrella kohdanneet? Miksi he ovat tehneet valintojaan niin kuin ovat tehneet? Onko kauneuden hinta ollut joskus liiankin kova? Suomen kauneimmiksi kruunatut naiset Lenita Airisto, Riitta Väisänen, Heidi Sohlberg, Tarja Smura, Lotta Näkyvä, Karita Tykkä, Pia Lamberg ja Lola Odusoga viettävät yhdessä kahdeksan unohtumatonta päivää ja puhuvat suunsa puhtaaksi.

Kaunis elämä

Kymppitonnin lopettaminen kalvaa yhä Riitta Väisästä: "Ei tässä enää kelpaa mihinkään"

Vuoden 1976 Miss Eurooppa -voittaja ja legendaarisen Kymppitonnin juontajana vuosia toiminut Riita Väisänen muistelee hittisarjan lopettamispäätöstä.

Kaunis elämä -ohjelman päätösjaksossa 10.4. keskitytään koko Suomen rakastaman missikaunottaren ja MTV3-kanavan Kymppitonni-ohjelmasta tutuksi tulleen Riitta Väisäsen elämään.

Väisänen juonti MTV3-kanavalla suosikkisarjaa 80-luvulta alkaen. Kymppitonni pyöri televisiossa 15 vuoden ajan, kunnes se lakkautettiin yllättäen vuonna 2005. Väisänen muistelee Kaunis elämä -ohjelmassa tunnelmiaan lopetuspäätöksen kuultuaan.

– Oli vähän surullinen ja tyhmä olo. Ei tässä nyt enää näköjään kelpaa mihinkään. En ole ehkä hyväksynyt sitä syytä vieläkään, nainen kertoo.

Vanajanlinnaan juhlaillallisella myös muut kaunottaret puivat Väisäsen tilannetta.

– Riitasta aistii sen, että hän ei ole vieläkään sinut sen kanssa, että ohjelma on loppunut. Jollain tavalla se on vienyt hänestä osan. Hän kokee, ettei ole kokonainen, Lola Odusoga tuumii.

Väisänen kertoi Yökylässä Maria Veitola -ohjelman toisella kaudella viime keväänä, että hän ei vielä tähänkään päivään mennessä ymmärrä, miksi Kymppitonni päätettiin lopettaa.

– Katsojakunta oli väärä. Näin minulle sanottiin. Minusta oli törkeää ja alentavaa, että sillä tavalla lasketaan ja yritetään väkisin saada nuoria. Se on tilanne joka alalla, mutta tällä alalla se on vielä enemmän, Väisänen kertoi Veitolalle.

Kaunis elämä AVAlla tiistaina klo 21.00!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme