Mainos
Mainos
Kaunis elämä
AVAlla tiistaisin kello 21!
Lisätiedot

Kaunis elämä kokoaa yhteen missikisojen voittajat eri vuosikymmeniltä. Miten elämä on heitä kohdellut? Keitä he ovat matkan varrella kohdanneet? Miksi he ovat tehneet valintojaan niin kuin ovat tehneet? Onko kauneuden hinta ollut joskus liiankin kova? Suomen kauneimmiksi kruunatut naiset Lenita Airisto, Riitta Väisänen, Heidi Sohlberg, Tarja Smura, Lotta Näkyvä, Karita Tykkä, Pia Lamberg ja Lola Odusoga viettävät yhdessä kahdeksan unohtumatonta päivää ja puhuvat suunsa puhtaaksi.

Kaunis elämä

Laulajalegenda yllättää Riitta Väisäsen Kaunis elämä -kuvauksissa: "Danny on varamieheni Pertin jälkeen"

Laulaja Danny yllättää missikaunotar Riitta Väisäsen Kaunis elämä -ohjelman kuvauksissa.

Kaunis elämä -ohjelman tiistain 10.4. päätösjaksossa yllättävä tilanne, kun laulajalegenda Danny astelee keskelle kuvauksia. Ohjelmassa vietetään viimeiseksi Riitta Väisäsen päivää.

Normaalisti Vanajanlinnan linnanherra on tuonut juhlapuvun illan kuningattarelle illallista varten. Tällä kertaa puvun tuo Väisäsen rakas ystävä Danny.

– Voi kauheaa! Minä olin jo väsynyt ja närkästynyt, kun nämä ovat aika vaativat portaat tänne kolmanteen kerrokseen. Sitten yhtäkkiä ovi aukeaa ja Danny seisoo siellä ruusun kanssa. Se oli niin ihanaa, että en edes muista mitä sanoin, Väisänen kertoo häkeltyneenä.

Katso Riitan hauska reaktio yllä olevalta videolta!

Kaunotar kertoo ohjelmassa Dannyn olevan olevan hänelle kuin varamies, rakastettunsa Pertti Pasasen poismenon jälkeen.

– Ollaan tunnettu pitkään ja Danny on vähän kuin minun varamies. Nyt kun ei ole enää Perttiä, niin olen soitellut hänelle ja kysynyt neuvoa kaikista työasioissa ja muissakin, Väisänen kertoo.

Kaunis elämä -ohjelman päätösjakso tiistaina 10.4. klo 21.00 AVAlla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme