Mainos
Mainos
Kaunis elämä
AVAlla tiistaisin kello 21!
Lisätiedot

Kaunis elämä kokoaa yhteen missikisojen voittajat eri vuosikymmeniltä. Miten elämä on heitä kohdellut? Keitä he ovat matkan varrella kohdanneet? Miksi he ovat tehneet valintojaan niin kuin ovat tehneet? Onko kauneuden hinta ollut joskus liiankin kova? Suomen kauneimmiksi kruunatut naiset Lenita Airisto, Riitta Väisänen, Heidi Sohlberg, Tarja Smura, Lotta Näkyvä, Karita Tykkä, Pia Lamberg ja Lola Odusoga viettävät yhdessä kahdeksan unohtumatonta päivää ja puhuvat suunsa puhtaaksi.

Kaunis elämä

Lenita Airisto kieltäytyy missikaunottarien nauruterapiasta: "En naura aiheetta"

AVAn Kaunis elämä -ohjelmassa nähdään hulvaton tilanne, kun missijoukko pääsee nauramaan sydämensä kyllyydestä. Lenita Airisto päättää kuitenkin jättää harjoituksen väliin.

Kaunis elämä -ohjelman kuudennessa jaksossa nähdään hulvaton tilanne, kun missikaunottaret pääsevät testaamaan naurujoogaa valmentajan avulla. Ohjelmassa vietetään tiistaina 27.3. nähtävässä jaksossa Heidi Sohlbergin päivää. 

Missiveteraani Lenita Airisto pitää itseään tarkkailijan roolissa eikä osallistu nauruterapiaan.

– Porukka nauroi ihan hervottomasti. Minä nauroin heille. Kun katsoin sitä, niin en voinut olla nauramatta, Airisto sanoo.

Illan kuningattarelle ex-missi Heidi Sohlbergille Lenitan ”lintsaus” ei tullut yllätyksenä.

– Suodaan se tälle meidän ”Grand ladylle”. Ihanaa, että Riittakin osallistui, vaikka hän ei pysty polvien ja lonkkien takia samalla tavalla osallistumaan, Heidi Sohlberg sanoo.

Airiston mielestä ääneen nauraminen voi herättää myös aggressioita ihmisissä.

– En naura aiheetta, mutta nauran aiheesta. Joskus se voi olla toisille häiritsevää. Ääneen nauraminen varsinkin Suomessa, herättää myös aggressioita. Valitsin tarkkailijan roolin. Tämä oli vetäjän idea ja hän uskoi tähän. Ja se oli kiinnostavaa nähdä. Itse tuotan naurua toisella tavalla, Airisto kertoo.

Kaunis elämä tiistaisin klo 21.00 AVAlla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme