Mainos
Mainos
Kaunis elämä
AVAlla tiistaisin kello 21!
Lisätiedot

Kaunis elämä kokoaa yhteen missikisojen voittajat eri vuosikymmeniltä. Miten elämä on heitä kohdellut? Keitä he ovat matkan varrella kohdanneet? Miksi he ovat tehneet valintojaan niin kuin ovat tehneet? Onko kauneuden hinta ollut joskus liiankin kova? Suomen kauneimmiksi kruunatut naiset Lenita Airisto, Riitta Väisänen, Heidi Sohlberg, Tarja Smura, Lotta Näkyvä, Karita Tykkä, Pia Lamberg ja Lola Odusoga viettävät yhdessä kahdeksan unohtumatonta päivää ja puhuvat suunsa puhtaaksi.

Kaunis elämä

Lenita Airisto puhuu avoimesti suhteestaan Vesa-Matti Loiriin: "Se ei pääty koskaan"

Kaunotar Lenita Airisto kertoo miessuhteistaan AVA:n uudessa Kaunis elämä -ohjelmassa.

Kaunis elämä -ohjelman ensimmäisessä jaksossa päästään pureutumaan legendaarisen Lenita Airiston, 81, elämään. 

Ohjelmassa mukana olevat missikaunottaret haluavat kuulla Airiston miessuhteista. Elämästään avoimesti puhuva Airisto suostuu paljastamaan yksityiselämänsä käänteitä illallispöydän ääressä.

– Yksityiselämäni, siitä ei ole puuttunut miehiä. Tietysti jokaisella naisella on hutejakin. Mihin minä pysähdyn, ovat ihmiset, jotka ovat eläneet ja ottaneet riskejä. Sen mukaan minä olen myöskin valinnut mieheni. Kaikki ovat minun valitsemiani, minua ei valita, vaan minä valitsen, Airisto kertoo naisille Vanajanlinnassa illallisen äärellä.

Suomen Neidoksi vuonna 1954 valittu kaunotar oli naimisissa RKP:n kansanedustaja Ingvar S. Melinin kanssa vuosina 1961–1971.

Airisto seurusteli 1970-luvulla legendaarisen muusikko-näyttelijä Vesa-Matti Loirin kanssa. Nainen tapasi näyttelijän haastattelun yhteydessä. Airisto ja Loiri löysivät heti syvän yhteyden.

– Me voimme puhua toistemme kanssa asioista, joista me emme voi puhua keidenkään muiden kanssa.

Ruokapöydässä Tarja Smura kysyy Airistolta hänen ja Lorin suhteen kestosta.

– Sehän jatkuu edelleen. Tämä on yksi minun tapani elää, että jos minä tapaan jonkun ihmisen, niin minkä vuoksi sen pitäisi loppua? Airisto kysyy.

– Jos siinä on joku todellinen syvällinen asia, niin kuin Veskulla ja minulla, niin se ei pääty koskaan, Airisto kertoo.

Kaunis elämä AVAlla tiistaina 20. helmikuuta kello 21.00!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme