Mainos
Mainos
Kaunis elämä
AVAlla tiistaisin kello 21!
Lisätiedot

Kaunis elämä kokoaa yhteen missikisojen voittajat eri vuosikymmeniltä. Miten elämä on heitä kohdellut? Keitä he ovat matkan varrella kohdanneet? Miksi he ovat tehneet valintojaan niin kuin ovat tehneet? Onko kauneuden hinta ollut joskus liiankin kova? Suomen kauneimmiksi kruunatut naiset Lenita Airisto, Riitta Väisänen, Heidi Sohlberg, Tarja Smura, Lotta Näkyvä, Karita Tykkä, Pia Lamberg ja Lola Odusoga viettävät yhdessä kahdeksan unohtumatonta päivää ja puhuvat suunsa puhtaaksi.

Kaunis elämä

Lenita Airiston traumaattinen lapsuus saa missit kyyneliin: "Juoksimme joka yö pommisuojaan"

Legendaarinen Suomen neito Lenita Airisto jakaa sotamuistojaan muille ex-misseille Kaunis elämä -ohjelman avausjaksossa.

​​​​​​​

Suomen Neidoksi vuonna 1954 valittu Lenita Airisto kertoo AVAn Kaunis elämä -uutuusohjelmassa traumaattisesta lapsuudestaan sodan jaloissa.  

Airiston traagiset kertomukset saavat koko naisporukan vuolaisiin kyyneleisiin. Helsingissä asunut Lenita oli noin kaksivuotias, kun Suomeen syttyi talvisota.

– Sota oli minun lapsuuttani. Se oli jokapäiväinen pelko ja se aiheutti nälkää ja palelua kaiken aikaa, nainen kuvailee.

Ohjelmassa karuja kokenut kaunotar kuvailee arkea sodan keskellä.

– Meidän reittimme oli joka päivä ja yö myöskin laakista juosta neljännestä kerroksesta kerrostalon kellariin pommisuojaan, Airisto kertoo.

Liike-elämässä ja media-alalla merkittävän uran tehnyt nainen vie kaunottaret sota- ja pula-ajan muisteloihin. Ohjelmassa nainen kertoo, miten hän joutui äitinsä kanssa kiertämään taloja ja vaihtamaan vaatteita ruokaan. Naiset tapaavat myös kaksi lottaa, jotka olivat mukana rintamalla.

Ohjelmassa Airiston lisäksi nähdään, Riitta Väisänen, Heidi Sohlberg, Tarja Smura, Lotta Näkyvä, Karita Tykkä, Pia Lamberg ja Lola Odusoga.

Kaunis elämä alkaa tiistaina 20.2 AVAlla kello 21!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme