Mainos
Mainos
Kaunis elämä
AVAlla tiistaisin kello 21!
Lisätiedot

Kaunis elämä kokoaa yhteen missikisojen voittajat eri vuosikymmeniltä. Miten elämä on heitä kohdellut? Keitä he ovat matkan varrella kohdanneet? Miksi he ovat tehneet valintojaan niin kuin ovat tehneet? Onko kauneuden hinta ollut joskus liiankin kova? Suomen kauneimmiksi kruunatut naiset Lenita Airisto, Riitta Väisänen, Heidi Sohlberg, Tarja Smura, Lotta Näkyvä, Karita Tykkä, Pia Lamberg ja Lola Odusoga viettävät yhdessä kahdeksan unohtumatonta päivää ja puhuvat suunsa puhtaaksi.

Kaunis elämä

Lola Odusoga avaa yksityiselämäänsä uutuusohjelmassa: "Pääsen haastamaan itseäni"

Uusi missien ympärille keskittyvä Kaunis elämä -ohjelma tuo eri aikakausien kaunottaret saman pöydän ääreen muistelemaan uran ja yksityiselämän käänteitä. 

Avalla käynnistyy helmikuussa 2018 uusi Kaunis elämä -ohjelma, missä kahdeksan Miss Suomea viettää viikon yhdessä Vanajanlinnassa.

Jokaisella Missillä on oma teemapäivänsä. Mukana ohjelmassa nähdään myös vuoden 1996 Miss Suomi Lola Odusoga, joka lähti ohjelmaan mukaan intoa puhkuen. 

– Ei siinä nyt ihan hirveästi miettimistä ollut. Tämä on aina ollut sitä omaa genreä ja se juttu mikä tässä on kantanut parikymmentä vuotta ja ollut läsnä jokapäiväisessä elämässä, Odusoga tuumii.

Mukana ohjelmassa nähdään Odusogan lisäksi Lenita Airisto, Riitta Väisänen, Tarja Smura, Karita Tykkä, Heidi Sohlberg, Pia Lamberg ja Lotta Hintsa. Missit ovat Odusogalle ennestään tuttuja.

– Kaikki olen tavannut vuosien varrella. Joidenkin kanssa olen ollut tekemisissä enemmänkin ja toisten kanssa vain ohimennen jossain projektissa. Tarja on varmaan ainoa jonka kanssa ei olla tavattu. Tai jos ollaan niin vuonna kivi ja miekka, en muista siitä yhtään mitään, Odusoga kuvailee.

Ohjelmassa missit pääsevät keskustelemaan omasta elämästään ja siitä mihin suuntaan se on kullakin lähtenyt vuosien saatossa. Lisäksi jokaisella missillä on omaa teemaa kantava päivä.

– Ehkä se on jonkinmoinen leiri, missä sitten ollaan. Varmaan aukeaa uusia näkökulmia uralta ja elämästä. Tulee todella mielenkiintoinen juttu. Pääsen haastamaan itseään ja kuulemaan muiden juttuja elämästä, nainen paljastaa.

Odusoga kertoo elävänsä mielenkiintoista elämänvaihetta. Hän on järjestänyt elämänsä niin, että tekee nyt pääasiassa vain viihteeseen liittyviä töitä. Kaunotar kertoo olevansa myös parisuhteessa.

Kaunis elämä helmikuussa 2018 AVAlla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme