Mainos
Mainos
Kaunis elämä
AVAlla tiistaisin kello 21!
Lisätiedot

Kaunis elämä kokoaa yhteen missikisojen voittajat eri vuosikymmeniltä. Miten elämä on heitä kohdellut? Keitä he ovat matkan varrella kohdanneet? Miksi he ovat tehneet valintojaan niin kuin ovat tehneet? Onko kauneuden hinta ollut joskus liiankin kova? Suomen kauneimmiksi kruunatut naiset Lenita Airisto, Riitta Väisänen, Heidi Sohlberg, Tarja Smura, Lotta Näkyvä, Karita Tykkä, Pia Lamberg ja Lola Odusoga viettävät yhdessä kahdeksan unohtumatonta päivää ja puhuvat suunsa puhtaaksi.

Kaunis elämä

Lola Odusoga muistelee äitinsä ja Donald Trumpin kohtaamista: "Olen onnellinen, että en ollut paikan päällä"

Vuoden 1996 Miss Suomi Lola Odusoga kertoo äitinsä ja Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin kohtaamisesta.

Missikaunottaret Lola Odusoga ja Lotta Näkyvä vierailivat Huomenta Suomi -ohjelmassa keskiviikkona 17. tammikuuta.

Odusoga kruunattiin Miss Suomeksi vuonna 1996. Samana vuonna Yhdysvaltain nykyinen presidentti Donlad Trump osti oikeudet Miss Universum -kilpailuihin, joissa Odusoga edusti voitokkaasti Suomea.

Nainen kertoo haastattelussa, että ei itse ehtinyt tavata Trumppia, mutta hänen äitinsä keskusteli miehen kanssa.

– Koen olevani todella onnellisessa asemassa, että minä en tavannut häntä, mutta minun äitini on kätellyt häntä paikan päällä ja muuta, nainen kuvailee.

Tapaaminen oli jäänyt äidin mieleen.

– En muista mitä hän siitä sanoi, mutta hän muisti se kuitenkin elävästi, että jollain tasolla kokemus on jäänyt hänen mieleen. En tiedä sitten kuinka hyvä tai huono se on ollut, Odusoga pohtii.

Videolla naiset kertovat myös kokemuksiaan Kaunis elämä -ohjelman kuvauksista. Ohjelmassa kahdeksan Miss Suomea viettävät aikaa toistensa kanssa puhuen niin hyvistä kuin myös vaikeista ajoista elämässään.

Kaunis elämä AVAlla 20. helmikuuta alkaen! Jaksot myös Katsomossa. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme