Mainos
Mainos
Kaunis elämä
AVAlla tiistaisin kello 21!
Lisätiedot

Kaunis elämä kokoaa yhteen missikisojen voittajat eri vuosikymmeniltä. Miten elämä on heitä kohdellut? Keitä he ovat matkan varrella kohdanneet? Miksi he ovat tehneet valintojaan niin kuin ovat tehneet? Onko kauneuden hinta ollut joskus liiankin kova? Suomen kauneimmiksi kruunatut naiset Lenita Airisto, Riitta Väisänen, Heidi Sohlberg, Tarja Smura, Lotta Näkyvä, Karita Tykkä, Pia Lamberg ja Lola Odusoga viettävät yhdessä kahdeksan unohtumatonta päivää ja puhuvat suunsa puhtaaksi.

Kaunis elämä

Lola Odusoga paljastaa Kaunis elämä -kuvauksista: "En olisi ikinä uskonut, että tulemme juttuun hänen kanssaan"

Missikaunotar Lola Odusoga yllättyi uudesta tuttavuudesta Kaunis elämä -ohjelman kuvauksissa.

Miss Suomi vuosimallia 1996 Lola Odusoga kertoi Kaunis elämä -ohjelman lehdistötilaisuudessa 17.1 yllättyneensä uudesta ystävyydestä uutuussarjan kuvauksissa.

– Siis Piian (Lambergin) kanssa. En olisi ikinä uskonut, että tulemme juttuun hänen kanssaan. Meillä kuitenkin bondasi todella hyvin ja hän sanoi itse ihan samaa, että ei olisi ajatellut missään nimessä, että meistä tulisi ystäviä, Odusoga kertoo.

"Kaikkien kanssa ei kohtaa ihan samalla lailla"

Odusogan mukaan jaksoissa käydään läpi myös asioita, joihin hän ei ole itse pystynyt samaistumaan tai ne voivat olla myös jopa kiusallisia.

Kaikkien kanssa eivät tunteet kohdanneet yhtä hyvin kuin Lambergilla ja Odusogalla.

– Siis kyllä me tullaan tosi hyvin toimeen, mutta tietenkään kaikkien kanssa ei kohtaa ihan samalla lailla, nainen kuvailee.

Videolla kaunotar kertoo, miten hänen suhtautumisensa julkisuuteen on muuttunut avioeron jälkeen.

Kaunis elämä alkaa AVAlla 20.2!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme