Mainos
Mainos
Kaunis elämä
AVAlla tiistaisin kello 21!
Lisätiedot

Kaunis elämä kokoaa yhteen missikisojen voittajat eri vuosikymmeniltä. Miten elämä on heitä kohdellut? Keitä he ovat matkan varrella kohdanneet? Miksi he ovat tehneet valintojaan niin kuin ovat tehneet? Onko kauneuden hinta ollut joskus liiankin kova? Suomen kauneimmiksi kruunatut naiset Lenita Airisto, Riitta Väisänen, Heidi Sohlberg, Tarja Smura, Lotta Näkyvä, Karita Tykkä, Pia Lamberg ja Lola Odusoga viettävät yhdessä kahdeksan unohtumatonta päivää ja puhuvat suunsa puhtaaksi.

Kaunis elämä

Lola Odusogan isä jätti tyttärensä äidilleen ja palasi kotimaahansa – "Lapsuuteni oli täynnä rikottuja lupauksia"

Kaunis elämä -ohjelmassa vietetään Lola Odusogan päivää. Lola muistelee ohjelmassa muun muassa lapsuuttaan ja suhdetta isäänsä. 

Kaunis elämä -ohjelman seitsemännessä jaksossa vietetään ex-missi Lola Odusogan päivää. Turussa syntynyt Odusoga kertoo ohjelmassa, millainen suhde hänellä on Nigeriassa asuvaan isäänsä. 

– Se on aina ollut hyvin erikoinen. Moni saattaa luulla, että meillä on jonkinlainen yhteys, mutta minä olen kyllä sitä mieltä, että meillä ei ole minkäänlaista suhdetta. Minulla ei ole oikestaan muistikuvia isästäni. Isäni lähti takaisin Nigeriaan, kun olin yksivuotias.

Myös Lolan äiti Marita Collin muistelee Lolan lapsuutta ilman isähahmoa. 

– Alun perin sopimus oli, että Lolan isä jäisi Suomeen, mutta sitten hän vain päätti lähteä. Saatoimme hänet lentokentälle ja seuraavan kerran hänestä kuului vasta, kun Lola oli toisella luokalla koulussa. 

– Lapsuuteni oli täynnä rikottuja lupauksia. Isä lupasi maksaa matkan Nigeriaan, mutta sitä ei koskaan tapahtunut, Odusoga muistelee. 

Kaunis elämä tiistaisin klo 21.00 AVAlla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme