Mainos
Mainos
Kaunis elämä
AVAlla tiistaisin kello 21!
Lisätiedot

Kaunis elämä kokoaa yhteen missikisojen voittajat eri vuosikymmeniltä. Miten elämä on heitä kohdellut? Keitä he ovat matkan varrella kohdanneet? Miksi he ovat tehneet valintojaan niin kuin ovat tehneet? Onko kauneuden hinta ollut joskus liiankin kova? Suomen kauneimmiksi kruunatut naiset Lenita Airisto, Riitta Väisänen, Heidi Sohlberg, Tarja Smura, Lotta Näkyvä, Karita Tykkä, Pia Lamberg ja Lola Odusoga viettävät yhdessä kahdeksan unohtumatonta päivää ja puhuvat suunsa puhtaaksi.

Kaunis elämä

Lola Odusogan isä lennätettiin Suomeen Miss Universum -kisojen jälkeen: "Minua otti päähän se"

Vuonna 1996 Miss Suomeksi kruunattu Lola Odusoga muistelee Kaunis elämä -ohjelmassa isänsä vierailua Suomessa. 

Kaunis elämä -ohjelman seitsemännessä jaksossa vietetään ex-missi Lola Odusogan päivää. Turussa syntynyt Odusoga kertoo ohjelmassa, millainen suhde hänellä on Nigeriassa asuvaan isäänsä. 

– Se on aina ollut hyvin erikoinen. Moni saattaa luulla, että meillä on jonkinlainen yhteys, mutta minä olen kyllä sitä mieltä, että meillä ei ole minkäänlaista suhdetta. Minulla ei ole oikeastaan muistikuvia isästäni. Isäni lähti takaisin Nigeriaan, kun olin yksivuotias.

Odusoga muistelee Miss Universum -kilpailujen jälkeistä aikaa, kun hänen isänsä lennätettiin Suomeen. Lola Odusoga ei itse ollut kovin innoissaan isänsä vierailusta. 

– En itse suostunut lähtemään Nigeriaan. Sitten joku lehti lennätti hänet Suomeen tapaamaan minua. Hän oli tehnyt diilin ja kierteli mukanani joka paikkaan. 

– Toimittajat halusivat ottaa meistä yhteiskuvia, mutta minä en suostunut siihen. Minua otti päähän se, että hän oli saapunut Suomeen vain sen vuoksi, että hänen tyttärensä olikin kuuluisa, Odusoga sanoo. 

Kaunis elämä tiistaisin klo 21.00 AVAlla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme