Mainos
Mainos
Kaunis elämä
AVAlla tiistaisin kello 21!
Lisätiedot

Kaunis elämä kokoaa yhteen missikisojen voittajat eri vuosikymmeniltä. Miten elämä on heitä kohdellut? Keitä he ovat matkan varrella kohdanneet? Miksi he ovat tehneet valintojaan niin kuin ovat tehneet? Onko kauneuden hinta ollut joskus liiankin kova? Suomen kauneimmiksi kruunatut naiset Lenita Airisto, Riitta Väisänen, Heidi Sohlberg, Tarja Smura, Lotta Näkyvä, Karita Tykkä, Pia Lamberg ja Lola Odusoga viettävät yhdessä kahdeksan unohtumatonta päivää ja puhuvat suunsa puhtaaksi.

Kaunis elämä

Lotta Näkyvä avoimena isänsä Aki Hintsan kuolemasta: "Olin hänen vierellään viimeiset viisi päivää"

Ex-missi Lotta Näkyvä kertoo Kaunis elämä -ohjelmassa hetkestä, jolloin hänen isänsä Aki Hintsa nukkui pois.

Kaunis elämä -ohjelman viidennessä jaksossa keskitytään vuonna 2013 Miss Suomeksi kruunatun Lotta Näkyvän elämän käänteisiin.

Nainen kertoo illallispöydän äärellä ohjelman muille missikaunottarille raskaasta hetkestä, jolloin hänen rakas isänsä Aki Hintsa nukkui pois. Hintsa kuoli vuonna 2016 pitkän sairauden uuvuttamana.

– Elämäni kamalin hetki oli se, kun isä kuoli. Tai se oli vaikein tapahtuma. Minä olin siellä viimeiset viisi päivää ja ihan loppuun asti siinä sängyn vieressä. Tietyllä tavalla siinä oli jotain kaunista. Isällä oli sellainen rauha siinä, mikä välittyi meille muille, kaunotar kertoo.

Lotta Hintsan liikuttuminen ja hänen kertomuksensa isänsä kuolemasta saa kaikki missit kyynelehtimään hiljaisena illallispöydän ääressä.

– Oli niin hiljaista. Olisi voinut kuulla, jos kynä olisi tippunut lattialle. Niin kuin oikeassakin ystävyydessäkin, joskus niitä sanoja ei vain tarvita. Riittää, että puristat kädestä, Tarja Smura kommentoi liikuttavaa tilannetta.

Kaunis elämä tiistaisin klo 21.00 AVAlla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme