Mainos
Mainos
Kaunis elämä
AVAlla tiistaisin kello 21!
Lisätiedot

Kaunis elämä kokoaa yhteen missikisojen voittajat eri vuosikymmeniltä. Miten elämä on heitä kohdellut? Keitä he ovat matkan varrella kohdanneet? Miksi he ovat tehneet valintojaan niin kuin ovat tehneet? Onko kauneuden hinta ollut joskus liiankin kova? Suomen kauneimmiksi kruunatut naiset Lenita Airisto, Riitta Väisänen, Heidi Sohlberg, Tarja Smura, Lotta Näkyvä, Karita Tykkä, Pia Lamberg ja Lola Odusoga viettävät yhdessä kahdeksan unohtumatonta päivää ja puhuvat suunsa puhtaaksi.

Kaunis elämä

Lotta Näkyvä löysi Lenita Airistosta itselleen roolimallin: "Meillä on saman tyyppinen tausta"

Missikaunotar Lotta Näkyvä kertoo löytäneensä Lenita Airistosta itselleen roolimallin Kaunis elämä -ohjelman kuvauksissa.

Lotta Näkyvä (os. Hintsa) valittiin Miss Suomeksi vuonna 2013. Nyt nainen on mukana AVAn Kaunis elämä -uutuusohjelmassa. Kaunotar kertoo 17.1 järjestetyssä ohjelman lehdistötilaisuudessa löytäneensä businessmoguli Lenita Airistosta itselleen roolimallin.

– Sen verran täytyy sanoa, että Lenitasta on tullut minun roolimalli. Ihana rautanainen. Hänen kanssaan on hirveen hyvä olla. Hän ottaa ihmiset hyvin huomioon ympärillään. Hän on päämäärätietoinen ja tietää mitä haluaa. Aika saman tyyppinen tausta, kun itsellään, kaunotar kuvailee.

Vaikeat elämäkokemukset yhdistää

Airisto on kertonut avoimesti vaikeista elämänkokemuksistaan, kuten myös Näkyvä. Kaunotar on kertonut aikaisemmin muun muassa kärsineensä paniikkikohtauksista. Vaikeuksista selvinnyt missi kertoo voivansa nyt hyvin.

– Voin ihan älyttömän hyvin ja se on juuri se viesti, minkä takia halusin puhua asiasta, koska mielestäni on älyttömän tärkeä tuoda esille, että jos tällaisia tulee, niin tulee myös hyviä kausia. Voin sanoa, että olen oppkoskaan, Näkyvä avautuu.

Jääkiekkoilija Kristian Näkyvän kanssa naimisissa oleva kaunotar opiskelee kauppatieteitä.

Videolla Näkyvä kertoo, mitä avoimesti ongelmista puhuminen on tuonut hänen elämäänsä ja miten se on vaikuttanut muihin ihmisiin.

Kaunis elämä alkaa 20.2 AVAlla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme