Mainos
Mainos
Kaunis elämä
AVAlla tiistaisin kello 21!
Lisätiedot

Kaunis elämä kokoaa yhteen missikisojen voittajat eri vuosikymmeniltä. Miten elämä on heitä kohdellut? Keitä he ovat matkan varrella kohdanneet? Miksi he ovat tehneet valintojaan niin kuin ovat tehneet? Onko kauneuden hinta ollut joskus liiankin kova? Suomen kauneimmiksi kruunatut naiset Lenita Airisto, Riitta Väisänen, Heidi Sohlberg, Tarja Smura, Lotta Näkyvä, Karita Tykkä, Pia Lamberg ja Lola Odusoga viettävät yhdessä kahdeksan unohtumatonta päivää ja puhuvat suunsa puhtaaksi.

Kaunis elämä

Lotta Näkyvän uusi hiustyyli kerää kommentteja somessa – kaunotar vaihtoi blondista punapääksi

Kaunis elämä -ohjelmassa kevään aikana mukana oleva Lotta Näkyvä teki rohkean muodonmuutoksen. 

Lotta Näkyvän uusi hiustyyli kerää kommentteja somessa. Blondista punapääksi muuttunut missi esittelee uutta hiustyyliään Instagram-tilillään

Näkyvä kertoo kuvatekstissä, että hänen miehensä Kristian Näkyvä oli kommentoinut uutta hiustyyliä nasevasti sanomalla, että siihen täytyy totutella. 

Kuvan kommenteissa Näkyvän uusi hiustyyli saa ylistystä. 

– Wow! Tosi hyvin sopii! Voisin sanoa, että melkein paremminkin kuin blondit! eräs kommentoija kirjoittaa. 

– Tosta tuli niin hyvä! Mieletön! Lola Odusoga hehkuttaa.

– Todella upea väri! Näyttää tosi luonnolliselta sulle!

Näkyvä valittiin Miss Suomeksi vuonna 2013. Keväällä nainen on mukana AVAn Kaunis elämä -uutuusohjelmassa.Kaunis elämä alkaa 20.2 AVAlla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme