Mainos
Mainos
Kaunis elämä
AVAlla tiistaisin kello 21!
Lisätiedot

Kaunis elämä kokoaa yhteen missikisojen voittajat eri vuosikymmeniltä. Miten elämä on heitä kohdellut? Keitä he ovat matkan varrella kohdanneet? Miksi he ovat tehneet valintojaan niin kuin ovat tehneet? Onko kauneuden hinta ollut joskus liiankin kova? Suomen kauneimmiksi kruunatut naiset Lenita Airisto, Riitta Väisänen, Heidi Sohlberg, Tarja Smura, Lotta Näkyvä, Karita Tykkä, Pia Lamberg ja Lola Odusoga viettävät yhdessä kahdeksan unohtumatonta päivää ja puhuvat suunsa puhtaaksi.

Kaunis elämä

Missikaunotar Karita Tykkä avoimena: "En välttämättä olekaan se kylmä ja kova bisnesnainen"

Monessa mukana oleva kaunotar Karita Tykkä paljastaa uutuusohjelmassa itsestään uusia puolia

Kaunis elämä -ohjelmassa mukana oleva ja Miss Suomeksi vuonna 1997 valittu Karita Tykkä (os. Tuomola) tuo ohjelmassa esiin itsestään uusia puolia.

Nainen kertoo ohjelman lehdistötilaisuudessa, että uudet puolet saattavat tulla joillekin yllätyksenä.

– Tulee varmasti sellaisia puolia, mitä ihmiset eivät ajattele. Joillekin tulee yllätyksenä se, minkälainen oikeasti olen. En välttämättä olekaan se kylmä ja kova bisnesnainen, kuten joku on sanonut joskus. Minussa voi sitäkin olla, mutta myös paljon muutakin, Tykkä kuvailee.

Nainen valittiin Miss Baltic Seaksi vuonna 1998. Missi- ja mallitöiden ohella hän on toteuttanut itseään korusuunnittelijana, valmistunut life coachiksi sekä julkaissut reseptikirjoja raakaruuasta.

Hyppää jäiseen veteen

Ohjelmassa jokaisella missillä on oma teemapäivänsä, mihin liittyy jotain aktiviteettia. Tykän päivänä päästään rentoutumaan.

– Mietin sitä, että kaikki voisivat osallistua ja suoriutua siitä edes jollain tavalla, jonka takia päädyin aika rauhoittaviin, rentouttaviin ja välittömiin puuhiin, nainen kertoo.

Hän itse kuitenkin pulahti lähes jäiseen veteen uimaan.

Videolla nainen kertoo, kenen missikaunottaren kanssa hänellä synkkasi parhaiten ja miksi.

Kaunis elämä AVAlla 20.2. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme