Mainos
Mainos
Kaunis elämä
AVAlla tiistaisin kello 21!
Lisätiedot

Kaunis elämä kokoaa yhteen missikisojen voittajat eri vuosikymmeniltä. Miten elämä on heitä kohdellut? Keitä he ovat matkan varrella kohdanneet? Miksi he ovat tehneet valintojaan niin kuin ovat tehneet? Onko kauneuden hinta ollut joskus liiankin kova? Suomen kauneimmiksi kruunatut naiset Lenita Airisto, Riitta Väisänen, Heidi Sohlberg, Tarja Smura, Lotta Näkyvä, Karita Tykkä, Pia Lamberg ja Lola Odusoga viettävät yhdessä kahdeksan unohtumatonta päivää ja puhuvat suunsa puhtaaksi.

Kaunis elämä

Missikaunotar Lola Odusoga paljastaa: "Minulla ei ole kauneusrutiineja"

Suomen kauneimpiin naisiin lukeutuva Lola Odusoga yllättää kertomalla kauneusrutiineistaan.

Kaunis elämä -uutuusohjelmassa mukana oleva vuoden 1996 Miss Suomi Lola Odusoga, 40, kertoo käyttävänsä hyvin vähän aikaa ja tuotteita oman kauneutensa hyväksi. Upea nainen paljastaa, että ei juurikaan panosta kauneusrutiineihin.

– Kuulun ehkä niihin ihmisiin, joilla ei hirveästi ole kauneusrutiineja. Päivästä riippuen voi olla, että mennään täysin luonnon tilassa ja toisena päivänä laitellaan kauheasti, kun on jotain työkeikkoja, nainen kertoo.

Luonnonkaunis nainen kertoo käyttävänsä vain kosteusvoidetta ihonsa suojana.

Videolla suosikkimissi paljastaa käsilaukkunsa sisällön!

Odusoga nähdään keväällä Kaunis elämä -televisiosarjassa. Ohjelmassa kahdeksan suomalaista missikaunotarta muistelevat elämäänsä ja jakavat kokemuksiaan kauneuskilpailusta.

Mukana ohjelmassa nähdään Odusogan lisäksi Lenita Airisto, Riitta Väisänen,Tarja Smura, Karita Tykkä, Heidi Sohlberg, Pia Lamberg ja Lotta Hintsa. Missit ovat Odusogalle ennestään tuttuja.

Kaunis elämä MTV3-kanavalla helmikuussa 2018!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme