Mainos
Mainos
Kaunis elämä
AVAlla tiistaisin kello 21!
Lisätiedot

Kaunis elämä kokoaa yhteen missikisojen voittajat eri vuosikymmeniltä. Miten elämä on heitä kohdellut? Keitä he ovat matkan varrella kohdanneet? Miksi he ovat tehneet valintojaan niin kuin ovat tehneet? Onko kauneuden hinta ollut joskus liiankin kova? Suomen kauneimmiksi kruunatut naiset Lenita Airisto, Riitta Väisänen, Heidi Sohlberg, Tarja Smura, Lotta Näkyvä, Karita Tykkä, Pia Lamberg ja Lola Odusoga viettävät yhdessä kahdeksan unohtumatonta päivää ja puhuvat suunsa puhtaaksi.

Kaunis elämä

Missikaunotar Lotta Näkyvä avautuu miesvihastaan: "Ajattelin, että jokainen mies on pettäjä"

Jääkiekkoilija Kristian Näkyvän kanssa naimisissa oleva ex-missi Lotta Näkyvä kertoo asenteestaan miehiä kohtaan Kaunis elämä -ohjelmassa.

Missikaunotar Lotta Näkyvä kertoo Kaunis elämä -ohjelmassa suhteestaan miehiin. Naisen mukaan hänen suhtautumiseensa vaikutti suuresti vanhempien avioero.

– Minä olen aika hyvä manipuloimaan miehiä. Vanhempien ero nosti minussa sellaisen puolen esiin, että halusin suojella kaikkea. Sinä päivänä, kun kuulin, että tämä homma alkoi mennä karille, niin sen jälkeen en ihastunut kertaakaan. Jotenkin katosi kokonaan sellainen tunnepuoli, Näkyvä kertoo.

"Ajattelin, että jokainen mies on pettäjä"

Kaunotar muodosti vähitellen vihan kaikkia miehiä kohtaan. Hän alkoi selvitellä myös ystäviensä parisuhdekuvioita.

– Minulla oli syvä viha miehiä kohtaan siinä vaiheessa. Ajattelin, että jokainen mies on pettäjä eikä kehenkään kannata luottaa. En uskonut, että mikään parisuhde voisi onnistua. Ajattelin, että teen tässä palveluksen heille, kun selvitän asian. Ja sitten mieluiten vielä jotenkin nolaan sen miehen siinä, Näkyvä kertoo.

Ex-missi on nykyään naimisissa jääkiekkoilija Kristian Näkyvän kanssa. Kaunotar kertoo, että on joutunut nöyrtymään oman ajatusmaailman suhteen.

– Olen nähnyt niin monia miehiä, jotka ovat valmiita pettämään ja tekemään kamalia asioita naisille. Olen joutunut myös nöyrtymään tässä asiassa. Siinä vaiheessa, kun rakastuin parhaaseen ystävääni, niin totesin, että parisuhde voi olla kivakin juttu, kaunotar kertoo.

Kaunis elämä tiistaisin AVAlla klo 21.00!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme