Mainos
Mainos
Kaunis elämä
AVAlla tiistaisin kello 21!
Lisätiedot

Kaunis elämä kokoaa yhteen missikisojen voittajat eri vuosikymmeniltä. Miten elämä on heitä kohdellut? Keitä he ovat matkan varrella kohdanneet? Miksi he ovat tehneet valintojaan niin kuin ovat tehneet? Onko kauneuden hinta ollut joskus liiankin kova? Suomen kauneimmiksi kruunatut naiset Lenita Airisto, Riitta Väisänen, Heidi Sohlberg, Tarja Smura, Lotta Näkyvä, Karita Tykkä, Pia Lamberg ja Lola Odusoga viettävät yhdessä kahdeksan unohtumatonta päivää ja puhuvat suunsa puhtaaksi.

Kaunis elämä

Missikaunotar Tarja Smura, 47, kantaa itsensä ylpeästi: "Onhan se kiva saada päät yhä kääntymään"

Missikaunotar Tarja Smura kertoo, miten hän suhtautuu ikääntymiseen ja kauneuteen. 

Vuoden 1993 Miss Suomi Tarja Smura, 47, kertoi Kaunis elämä -ohjelman lehdistötilaisuudessa mielipiteensä ikääntyvän naisen ulkonäköpaineisiin.

– Ikääntyminen on vääjäämätön asia. Minusta jokaisessa ihmisessä on kauneutta ja tavallaan se kauneus tulee niistä elämänkokemuksista ja elämänsisällöstä ja siitä omasta asenteesta, miten suhtaudut lähimmäiseen. En ole sellainen ihminen, joka tuijottelee vaakaa enkä sellainen, joka tuijottelee ryppyjä. En edes käytä ryppyvoiteita, kaunotar kertoo.

Kaunis elämä -ohjelmassa seitsemän muun missikaunottaren kanssa mukana oleva Smura kuvailee naisellisuutta.

– Naisissa minun mielestäni on naisellista se, miten sinä kannat itsesi riippumatta sinun kiloista. Se on se tietynlainen sisäinen itsevarmuus ja se ulottuuko sinun hymy silmiin asti. Mutta onhan se kiva saada vielä päät kääntymään ja kyllä ne kääntyvät!

Kaunis elämä alkaa AVAlla 20 helmikuuta.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme