Mainos
Mainos
Kaunis elämä
AVAlla tiistaisin kello 21!
Lisätiedot

Kaunis elämä kokoaa yhteen missikisojen voittajat eri vuosikymmeniltä. Miten elämä on heitä kohdellut? Keitä he ovat matkan varrella kohdanneet? Miksi he ovat tehneet valintojaan niin kuin ovat tehneet? Onko kauneuden hinta ollut joskus liiankin kova? Suomen kauneimmiksi kruunatut naiset Lenita Airisto, Riitta Väisänen, Heidi Sohlberg, Tarja Smura, Lotta Näkyvä, Karita Tykkä, Pia Lamberg ja Lola Odusoga viettävät yhdessä kahdeksan unohtumatonta päivää ja puhuvat suunsa puhtaaksi.

Kaunis elämä

Missikaunottaret heittäytyvät rivoksi: "Eikös sitä sanota, että piirakka on tekijänsä näköinen"

Kaunis elämä- ohjelmassa nähdään hulvaton tilanne, kun missikaunottaret ryhtyvät leipomaan karjalanpiirakoita.

Kaunis elämä -ohjelman toisessa jaksossa päästään hilpeisiin tunnelmiin, kun vuonna 1993 Miss Suomeksi kruunattu Tarja Smura pistää missit leipomaan karjalanpiirakoita.

​​​​​​​​​​​​​​

Naisten karjalanpiirakkatalkoista ei meinaa tulla mitään, sillä missit hekottavat ja vitsailevat kaksimielisesti lähes koko leipomisen ajan.

– Eikös sitä sanota, että piirakka on tekijänsä näköinen, Heidi Sohlberg sanoo.

Katso videolta, miten naisilta sujuu piirakan teko!

– Minua alkaa punastuttaa, Lotta Näkyvä hihittelee kaulin kädessään.

Kaunis elämä kokoaa yhden pöydän ääreen missikisojen voittajat eri vuosikymmeniltä. Suomen kauneimmiksi kruunatut naiset Lenita AiristoRiitta Väisänen, Heidi Sohlberg, Tarja Smura, Lotta Näkyvä, Karita Tykkä, Pia Lamberg ja Lola Odusoga viettävät yhdessä kahdeksan unohtumatonta päivää ja puhuvat suunsa puhtaaksi.

Kaunis elämä AVAlla tiistaisin klo 21.00!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme