Mainos
Mainos
Kaunis elämä
AVAlla tiistaisin kello 21!
Lisätiedot

Kaunis elämä kokoaa yhteen missikisojen voittajat eri vuosikymmeniltä. Miten elämä on heitä kohdellut? Keitä he ovat matkan varrella kohdanneet? Miksi he ovat tehneet valintojaan niin kuin ovat tehneet? Onko kauneuden hinta ollut joskus liiankin kova? Suomen kauneimmiksi kruunatut naiset Lenita Airisto, Riitta Väisänen, Heidi Sohlberg, Tarja Smura, Lotta Näkyvä, Karita Tykkä, Pia Lamberg ja Lola Odusoga viettävät yhdessä kahdeksan unohtumatonta päivää ja puhuvat suunsa puhtaaksi.

Kaunis elämä

Pia Lamberg esittelee alusvaatekuvaustensa satoa – sensuelli kuva kerää ihastelevia kommentteja

AVA:lla keväällä alkavaa Kaunis elämä -ohjelmaa tähdittävä Pia Lamberg esittelee Instagramissaan alusvaatekuvausten satoa. 

Kaunis elämä -uutuusohjelmaa tähdittävä, Los Angelesissa mallinuraa tekevä Pia Lamberg esittelee Instagramissaan mallin töiden satoa. Kaunotar poseeraa uusimmissa alusvaatekuvissaan nuden värisissä alusvaatteitta. Luonnonkauniin Lambergin treenattu kroppa on vaatinut paljon työtä. 


Sensuelli kuva on kerännyt useita ihastelevia kommentteja. Kaunottarella on Instagramissa reilut 112 000 seuraajaa. Kuvan on ottanut valokuvaaja Nikita Tikka.

Lamberg kertoi kiireisestä syksystään MTV:n kevään uutuusohjelmien lehdistötilaisuudessa 7.11. Vapaa-ajan hän käyttää upean vartalonsa treenaamiseen.

– Perusarkipäiväni on sellainen, jos ei ole kuvauksia, niin keittelen kahvit ja urheilen. Kirjoitan myös fitnessblogia, kaunotar vinkkaa.

Kaunis elämä nähdään AVAlla keväällä 2018.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme