Mainos
Mainos
Kaunis elämä
AVAlla tiistaisin kello 21!
Lisätiedot

Kaunis elämä kokoaa yhteen missikisojen voittajat eri vuosikymmeniltä. Miten elämä on heitä kohdellut? Keitä he ovat matkan varrella kohdanneet? Miksi he ovat tehneet valintojaan niin kuin ovat tehneet? Onko kauneuden hinta ollut joskus liiankin kova? Suomen kauneimmiksi kruunatut naiset Lenita Airisto, Riitta Väisänen, Heidi Sohlberg, Tarja Smura, Lotta Näkyvä, Karita Tykkä, Pia Lamberg ja Lola Odusoga viettävät yhdessä kahdeksan unohtumatonta päivää ja puhuvat suunsa puhtaaksi.

Kaunis elämä

Pia Lamberg ja muut missit kertovat mielipiteensä Karita Tykästä: "Jäykkä jääkuningatar"

Kaunis elämä -ohjelman missikaunottaret kertovat, mitkä olivat heidän ennakko-oletuksensa ex-missi Karita Tykästä. 

Kaunis elämä -ohjelman neljännessä jaksossa ensi viikon tiistaina keskitytään missikaunotar Karita Tykän, 41, elämään.

Tykän jaksossa muut missikaunottaret pohtivat, mitä mieltä olivat hänestä ennen hänen tapaamistaan ja kuvailevat tämän olemusta.

Missikruunusta luopunut malli Pia Lamberg sanoo suoraan, että pitää Tykkää jääkuningattarena. Hän toteaa myös, että toivoo näkevänsä naisesta toisen puolen.

– Hän on kyllä niin sliipattu ja kaikki hänen olemuksessaan on täydellistä. Hän on sellainen jääkuningatar, upea, mutta ei ole niin helposti lähestyttävä. Odotan näkeväni hänestä uuden puolen, kun tiedän, että siellä on pinnan alla on vaikka mitä, Lamberg pohtii.

"Ei ollut mitään kommunikoitavaa"

Turkulainen ex-missi Lola Odusoga muistelee naisten ensikohtaamista.

– Kun tapasin Karitan aikoinaan ensimmäistä kertaa, niin en sano pelänneeni häntä, mutta minulla ei ollut mitään kommunikoitavaa hänen kanssaan, Odusoga tuumii.

Riitta Väisänen kertoo myös mielipiteensä Tykästä.

– Olen aina ajatellut, että hän on aika hillitty, mutta todellisuudessa hän on aika räväkkä ja hänen jutut ovat aika hauskojakin. Se oli yllätys, Väsäinen pohtii.

Kaunis elämä tiistaisin klo 21.00 AVAlla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme