Mainos
Mainos
Kaunis elämä
AVAlla tiistaisin kello 21!
Lisätiedot

Kaunis elämä kokoaa yhteen missikisojen voittajat eri vuosikymmeniltä. Miten elämä on heitä kohdellut? Keitä he ovat matkan varrella kohdanneet? Miksi he ovat tehneet valintojaan niin kuin ovat tehneet? Onko kauneuden hinta ollut joskus liiankin kova? Suomen kauneimmiksi kruunatut naiset Lenita Airisto, Riitta Väisänen, Heidi Sohlberg, Tarja Smura, Lotta Näkyvä, Karita Tykkä, Pia Lamberg ja Lola Odusoga viettävät yhdessä kahdeksan unohtumatonta päivää ja puhuvat suunsa puhtaaksi.

Kaunis elämä

Pia Lamberg paljasti treenatun vartalonsa: "Minua eivät kiinnosta Hollywoodin hottikset"

Misseistä kertovan Kaunis elämä -uutuusohjelman yhtenä yllätyskasvona nähdään Los Angelesissa mallinuraa tekevä Pia Lamberg.

Yhdysvalloissa mallina työskentelevä Pia Lamberg kertoo kiireisestä syksystään MTV:n kevään uutuusohjelmien lehdistötilaisuudessa tiistaina 7.11.

Kaunotar saapui tilaisuuteen upeassa olkapäät paljastavassa kukkamekossa. Mekon hihat ovat muodikkaasti liehakkaat. Mekon Lamberg oli yhdistänyt  näyttäviin ylipolvensaappaisiin.

Lamberg kertoo saaneensa jalkaa hienosti oven väliin kauniita naisia pullollaan olevassa Hollywoodissa.

– Minulla on nyt aika ihana tilanne. Työtarjouksia tulee sähköpostiin ja manageri katsoo ne läpi, että mihin kannattaa lähteä ja mihin ei, Lamberg kuvailee työtilannettaan.

Nainen kertoo, että vuosien castingeissa juokseminen on nyt tuottanut tulosta ja hänen ei tarvitse kotoa lähteä muuta kuin isoihin castingeihin, sekä varsinaisiin kuvauksiin. Vapaa-ajan hän käyttää upean vartalonsa treenaamiseen.

– Perusarkipäiväni on sellainen, jos ei ole kuvauksia, niin keittelen kahvit ja urheilen. Kirjoitan myös fitnessblogia, kaunotar vinkkaa.

Lamberg kertoo seurustelevansa finanssialalla työskentelevän poikaystävän kanssa. Brad Pittin kaltaiset nimekkäät tähdet eivät ole naisen mieleen.

– Ei minua nämä Hollywoodin hottikset edes kiinnostanut. Tapaan malleja työn puolesta. Ollaan varmaan kaikki mallit vähän vinksallaan, niin ei pystyisi olemaan kahta samanlaista, nainen naurahtaa.

Kaunis elämä nähdään AVAlla keväällä 2018.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme