Mainos
Mainos
Kaunis elämä
AVAlla tiistaisin kello 21!
Lisätiedot

Kaunis elämä kokoaa yhteen missikisojen voittajat eri vuosikymmeniltä. Miten elämä on heitä kohdellut? Keitä he ovat matkan varrella kohdanneet? Miksi he ovat tehneet valintojaan niin kuin ovat tehneet? Onko kauneuden hinta ollut joskus liiankin kova? Suomen kauneimmiksi kruunatut naiset Lenita Airisto, Riitta Väisänen, Heidi Sohlberg, Tarja Smura, Lotta Näkyvä, Karita Tykkä, Pia Lamberg ja Lola Odusoga viettävät yhdessä kahdeksan unohtumatonta päivää ja puhuvat suunsa puhtaaksi.

Kaunis elämä

Pia Lamberg poseeraa viettelevässä kuvassa – uskomaton vartalo!

Pia Lamberg poseeraa tuoreessa Instagram-kuvassa viettelevänä, paljastaen upeaa vartaloaan.

Kaunis elämä -uutuusohjelmaa tähdittävä, Los Angelesissa mallinuraa tekevä Pia Lamberg lisäsi vastikään Instagramiin kuvan, joka paljastaa hänen upean vartalonsa. Kaunotar poseeraa otoksessa topissa ja pitsillä koristelluissa alushousuissa.

Tuore kuva ei ole jäänyt kaunottaren faneilta huomaamatta, sillä se on kerännyt jo tuhansia tykkäyksiä. Kaunottaren seuraajat ylistävät kommenteissa Lambergia.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Yhdysvalloissa mallina työskentelevä Lamberg kertoi kiireisestä syksystään MTV:n kevään uutuusohjelmien lehdistötilaisuudessa marraskuussa. Upealle kaunottarelle on riittänyt mukavasti töitä rapakon toisella puolen.

– Minulla on nyt aika ihana tilanne. Työtarjouksia tulee sähköpostiin ja manageri katsoo ne läpi, että mihin kannattaa lähteä ja mihin ei, Lamberg kertoi.

Lähde: Instagram


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme