Mainos
Mainos
Kaunis elämä
AVAlla tiistaisin kello 21!
Lisätiedot

Kaunis elämä kokoaa yhteen missikisojen voittajat eri vuosikymmeniltä. Miten elämä on heitä kohdellut? Keitä he ovat matkan varrella kohdanneet? Miksi he ovat tehneet valintojaan niin kuin ovat tehneet? Onko kauneuden hinta ollut joskus liiankin kova? Suomen kauneimmiksi kruunatut naiset Lenita Airisto, Riitta Väisänen, Heidi Sohlberg, Tarja Smura, Lotta Näkyvä, Karita Tykkä, Pia Lamberg ja Lola Odusoga viettävät yhdessä kahdeksan unohtumatonta päivää ja puhuvat suunsa puhtaaksi.

Kaunis elämä

Riitta Väisänen avautuu terveysongelmistaan: "Edessä suuri leikkausoperaatio"

AVA:n uudessa Kaunis elämä -sarjassa mukana oleva mediapersoona Riitta Väisänen kertoo joutuvansa pian isoon leikkaukseen.

Avalla keväällä starttaava uutuusohjelma Kaunis elämä kokoaa yhteen missikisojen voittajat eri vuosikymmeniltä. Riitta Väisänen kertoo olevansa yksi ohjelman ideoitsijoista. 

– Itse asiassa tämä on minun idea, niin totta kai haluan olla tässä mukana. Televisiossa on tämän tyyppisiä ohjelmia urheilijoille ja muusikoille, joten ajattelin, että tällainen ohjelma misseistäkin olisi mukava tehdä, Väisänen kertoo.

Ohjelmassa nähdään mukana Väisäsen lisäksi Suomen kauneimmiksi kruunatut naiset Lenita Airisto, Heidi Sohlberg, Tarja Smura, Lotta Näkyvä, Karita Tykkä, Pia Lamberg ja Lola Odusoga viettävät yhdessä kahdeksan unohtumatonta päivää ja puhuvat suunsa puhtaaksi.

Väisänen kertoo olleensa mukana myös osittain valitsemassa missejä ohjelmaan.

– Ensimmäisenä soitin Lenitalle. Hän lupasi heti tulla mukaan. Ehdotin myös Pia Lambergia. Hän silloin rohkeasti heitti kruunun nurkkaan. Hän on hyvin viehättävä nuori nainen. En ollut kaikkia edes tavannut kasvotusten ennen tätä ohjelmaan, Väisänen kuvailee.

Iso leikkausoperaatio edessä

Riitta Väisänen kertoo, että hänen terveydentilansa on reistaillut viime aikoina. Takavuosien missi kertoo joutuvansa polvi- ja lonkkaleikkaukseen pian.

– Minulta pitää vaihtaa lonkka ja molemmat polvet ne ovat ihan finaalissa. Tämä lonkkavaiva tuli ihan yllättäen, mutta se estää kaikki hommat, Väisänen kertoo.

YouTube-kanavaa pitävä juontajatähti kertoo ottavansa myös kameran mukaan leikkaukseen.

– Kestän nyt tämän ohjelman kuvaukset ensin alta pois ja sitten menen leikkaukseen. Minä ehkä tubetan sieltä leikkauksesta sitten, Väisänen naurahtaa.


Kaunis elämä alkaa AVAlla keväällä 2018.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme