Mainos
Mainos
Kaunis elämä
AVAlla tiistaisin kello 21!
Lisätiedot

Kaunis elämä kokoaa yhteen missikisojen voittajat eri vuosikymmeniltä. Miten elämä on heitä kohdellut? Keitä he ovat matkan varrella kohdanneet? Miksi he ovat tehneet valintojaan niin kuin ovat tehneet? Onko kauneuden hinta ollut joskus liiankin kova? Suomen kauneimmiksi kruunatut naiset Lenita Airisto, Riitta Väisänen, Heidi Sohlberg, Tarja Smura, Lotta Näkyvä, Karita Tykkä, Pia Lamberg ja Lola Odusoga viettävät yhdessä kahdeksan unohtumatonta päivää ja puhuvat suunsa puhtaaksi.

Kaunis elämä

Riitta Väisänen kertoo hämmentävästä puhelinsoitosta haudan takaa: "Vastasin ja se oli Pertti"

Riitta Väisänen kertoo Kaunis elämä -ohjelmassa saaneensa yhteyden edesmenneeseen viihdelegendaan Pertti Pasaseen tämän kuoleman jälkeen.

Kaunis elämä -ohjelman päätösjaksossa tiistaina 10.4. keskitytään missilegenda Riitta Väisäsen mielenkiintoisiin elämänkäänteisiin.


Vanajanlinnan illallispöydässä keskustelu kääntyy koko kansan tuntemaan Pertti Pasaseen, joka oli Väisäsen rakastaja ja hyvä ystävä.

71-vuotias Pasanen kuoli vuonna 2001 sydänkohtaukseen. Väisänen kertoo saaneensa unessaan puhelun edesmenneeltä Pasaselta noin vuosi tämän kuoleman jälkeen.

– Vastasin ja se oli Pertti, joka soitti minulle ja sanoi, että hyvä kuin sain sinut kiinni. Kysyin, että mikä hätänä? Pertti vastasi, että ei mikään, kun täällä on niin kiire ja mennään pitkin ja poikin. Kysyin, missä ja en tajunnut sitä ollenkaan. Puhelu katkesi ja herään siihen. Se oli unta, mutta se oli joku terveinen häneltä, Väisänen kertoo.

Yllä olevalla videolla Riitta kertoo lisää kokemuksestaan!

Ohjelmassa nainen kertoo ottaneensa Pasaseen yhteyttä myös meedion avustuksella.

Kaunis elämä päätösjakso tiistaina 10.4. klo 21.00 AVAlla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme