Mainos
Mainos
Kaunis elämä
AVAlla tiistaisin kello 21!
Lisätiedot

Kaunis elämä kokoaa yhteen missikisojen voittajat eri vuosikymmeniltä. Miten elämä on heitä kohdellut? Keitä he ovat matkan varrella kohdanneet? Miksi he ovat tehneet valintojaan niin kuin ovat tehneet? Onko kauneuden hinta ollut joskus liiankin kova? Suomen kauneimmiksi kruunatut naiset Lenita Airisto, Riitta Väisänen, Heidi Sohlberg, Tarja Smura, Lotta Näkyvä, Karita Tykkä, Pia Lamberg ja Lola Odusoga viettävät yhdessä kahdeksan unohtumatonta päivää ja puhuvat suunsa puhtaaksi.

Kaunis elämä

Riitta Väisänen yli 20 vuotta kestäneestä suhteestaan Spede Pasaseen: "Siinä oli alussa päällekkäisyyttä tyttäreni isän kanssa"

Missikaunotar Riitta Väisänen kertoo Kaunis elämä -ohjelman päätösjaksossa suhteestaan edesmenneeseen viihdelegendaan Pertti ”Spede” Pasaseen.

Kaunis elämä -ohjelman viimeinen jakso huipentuu missikaunottarena ja Kymppitonni-ohjelman legendaarisena juontajana tunnetun Riitta Väisäsen elämänkäänteisiin.

Ohjelmassa muut missit tenttaavat Väisäseltä tämän suhteesta edesmenneeseen viihdealan vaikuttajaan Pertti Pasaseen. Kaunottaren mukaan heidän suhteensa kesti pitkään.

– Oli se pitkälti yli toistakymmentä vuotta. Me oltiin loppuun asti ystäviä ja kavereita. Hän saattoi käydä meillä usein, Väisänen kommentoi.

Kaunottaren mukaan suhteen alku oli hankala, koska hän oli vielä yhdessä tuolloin tyttärensä isän kanssa.

– Siinä oli kyllä alussa sellaista päällekkäisyyttä tyttäreni isän kanssa. Oli vähän hankalaa, mutta selvittiin sitten siitäkin, Väisänen kertoo.

Yllä olevalla videolla Riitta kertoo saaneensa puhelun Pertiltä tämän menehtymisen jälkeen!

Väisäsen tyttären Sofia Mäkkylän mukaan hänen äitinsä elämässä näkyy vieläkin Pasasen läsnäolo.

– Hän käy meedio-illoissa. Äiti on todella henkinen ihminen, niin kyllä se näkyy, tytär kertoo.

Kaunis elämä päätösjakso tiistaina 10.4. klo 21.00 AVAlla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme