Mainos
Mainos
Kaunis elämä
AVAlla tiistaisin kello 21!
Lisätiedot

Kaunis elämä kokoaa yhteen missikisojen voittajat eri vuosikymmeniltä. Miten elämä on heitä kohdellut? Keitä he ovat matkan varrella kohdanneet? Miksi he ovat tehneet valintojaan niin kuin ovat tehneet? Onko kauneuden hinta ollut joskus liiankin kova? Suomen kauneimmiksi kruunatut naiset Lenita Airisto, Riitta Väisänen, Heidi Sohlberg, Tarja Smura, Lotta Näkyvä, Karita Tykkä, Pia Lamberg ja Lola Odusoga viettävät yhdessä kahdeksan unohtumatonta päivää ja puhuvat suunsa puhtaaksi.

Kaunis elämä

Salattuja tietoja vuosien varrelta – suomalaismissit Pia Lamberg, Lenita Airisto ja Lola Odusoga puhuvat suunsa puhtaiksi

Kevään yksi takuuvarmasti keskustelua herättävimmistä ohjelmista on Suomen kauneimpien naisten tarinoihin ja taustoihin sukeltava Kaunis elämä -sarja.

AVAn helmikuussa starttaava uutuussarja Kaunis elämä kokoaa yhteen missikisojen voittajat eri vuosikymmeniltä. Miten elämä on heitä kohdellut? Keitä he ovat matkan varrella kohdanneet? Onko kauneuden hinta ollut joskus liiankin kova?

Suomen kauneimmiksi kruunatut naiset Lenita Airisto, Riitta Väisänen, Heidi Sohlberg, Tarja Smura, Lotta Näkyvä, Karita Tykkä, Pia Lamberg ja Lola Odusoga viettävät yhdessä kahdeksan unohtumatonta päivää ja puhuvat suunsa puhtaaksi.

Tutustu sarjan tähtiin: 

Lenita Airisto

Lenita Airisto valittiin Suomen Neidoksi vuonna 1954. Liike-elämässä ja media-alalla hengästyttävän uran tehnyt nainen nähdään Kaunis elämä -ohjelmassa hurmaavana, sanavalmiina itsenään. Tuhansien tarinoiden rautarouva Lenita pistää nuoremmat hiljaiseksi kommenteillaan ja on mukana ohjelman yllätyksellisissä käänteissä täysillä.

Lenita on
- diplomiekonomi, toimittaja, juontaja ja tietokirjailija
- toiminut malli-, liike-, muoti ja viihdemaailman huipulla seitsemällä eri vuosikymmenellä

Riitta Väisänen

Miss Euroopaksi vuonna 1976 valittu Riitta Väisänen on tehnyt pitkän uran tv-töiden parissa ja tuo oman värikkään lisänsä ensi kevään puhutuimpaan tv-ohjelmaan.

Riitta on
- esiintynyt lähes 20:ssä elokuvassa
- juontanut Kymppitonni-ohjelmaa putkeen 1985-2005

Tarja Smura

Tarja Smura kruunattiin Miss Suomeksi vuonna 1993. Sittemmin hän on tehnyt erilaisia sosiaalialan töitä lasten, nuorten, perheiden, maahanmuuttajien ja ikäihmisten kanssa, ja myös mm politiikan saralla. Tarjakin kertoo sarjassa avoimesti elämänsä haastavimmista hetkistä.

Tarja on
- jäänyt ihmisten mieleen erityisesti romanssistaan elokuvaohjaaja Renny Harlinin kanssa
- toiminut kunnanvaltuutettuna Lohjan valtuustossa
- koulutukseltaan sosionomi

Lola Odusoga

Vuonna 1996 Lola Odusogan kutreille laskettiin ensin Miss Suomi -kruunu ja myöhemmin samana vuonna hän sijoittui Miss Universum -kilpailussa kolmanneksi. Lolallekkaan televisiokameroiden edessä työskentely ei ole vierasta ja myös hän näyttää Kaunis elämä -sarjassa itsestään uusia puolia.

Lola on
- juontanut uransa alussa Seinäjoen Tangomarkkinoita
- harrastanut kilpatanssia lapsesta asti
- tehnyt reippaalla huumorilla pilaa r-viastaan

Karita Tykkä

Karita Tykkä (os. Tuomola) valittiin Miss Suomeksi vuonna 1997 ja Miss Baltic Seaksi vuonna 1998. Missi- ja mallitöiden ohella hän on toteuttanut itseään korusuunnittelijana, valmistunut life coachiksi sekä julkaissut reseptikirjoja raakaruuasta.

Karita valottaa ohjelmassa taustoja ja paljastaa, että kaikki julkisuudessa olleet tarinat eivät ole menneet aina ihan niin kuin ne on esiin tuotu. Nyt kuullaan totuus.

Karita on
- juontanut useita TV-ohjelmia: Elixir, Kaunis olo ja Tangomarkkinat
- korusuunnittelija, henkinen valmentaja, malli ja juontaja

Heidi Sohlberg

Heidi Sohlberg (os. Willman) on Miss Suomi ja Miss Baltic Sea vuodelta 2001. Sohlberg sairasti rintasyöpää, selätti syövän ja puhuu myös tästä kokemuksestaan äärimmäisen koskettavasti Kaunis elämä -ohjelmassa.

Heidi on
- juontanut ohjelmia, kuten Elixir, Miss Suomi ja Duunikunto
- palkittu pyyteettömästä hyväntekeväisyystyöstään muun muassa Lasten Klinikan Kummit Ry:lle

Lotta Näkyvä

Lotta Näkyvä (os. Hintsa) valittiin Miss Suomeksi 2013. Kaunis elämä -ohjelman kuvauspaikka, Vanajanlinna on Lotalle poikkeuksellisen tunnelmallinen, sillä hän on mennyt siellä naimisiin jääkiekkoilija Kristian Näkyvän kanssa kesäkuussa 2016.

Ohjelmassa Lotta kertoo kuinka syvälle hän vajosi pahimmillaan ja kuinka sieltä on noustu ylös.

Lotta
- on asunut lapsena Etelä-Afrikassa
- opiskelee kauppatieteitä Jyväskylän yliopistossa

Pia Lamberg

​​​​​​​

Pia Lamberg (aikaisemmin Pakarinen) aiheutti valtaisan kohun luopumalla itse suorassa tv-lähetyksessä historiallisesti missikruunustaan, joka hänen kutreilleen oli laskettu saman vuoden, 2011 keväällä. Pia sai peräänsä otsikot ja viharyöpyn, eikä missimaailman pomot katsoneet lainkaan hyvällä Pian ratkaisua. Sen koommin Piaa ei Suomessa olla julkisuudessa oikeastaan nähty. Nyt Pia palaa ja kertoo todelliset syyt temppuunsa.

Pia on
- luopunut missikruunustaan Korkojen kera -ohjelman suorassa lähetyksessä
- esiintynyt mallina useissa mainoksissa Etelä-Afrikassa, Yhdysvalloissa ja Euroopassa 

Kaunis elämä AVAlla 20. helmikuuta alkaen! Jaksot myös Katsomossa. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme