Mainos
Mainos
Kaunis elämä
AVAlla tiistaisin kello 21!
Lisätiedot

Kaunis elämä kokoaa yhteen missikisojen voittajat eri vuosikymmeniltä. Miten elämä on heitä kohdellut? Keitä he ovat matkan varrella kohdanneet? Miksi he ovat tehneet valintojaan niin kuin ovat tehneet? Onko kauneuden hinta ollut joskus liiankin kova? Suomen kauneimmiksi kruunatut naiset Lenita Airisto, Riitta Väisänen, Heidi Sohlberg, Tarja Smura, Lotta Näkyvä, Karita Tykkä, Pia Lamberg ja Lola Odusoga viettävät yhdessä kahdeksan unohtumatonta päivää ja puhuvat suunsa puhtaaksi.

Kaunis elämä

Sporttinen kaunotar! Lola Odusogalta raikas lenkkikuva – poseeraa niukassa urheilutopissa

Vuoden 1996 Miss Suomi on innokas lenkkeilijä liukkaista keleistä huolimatta. 

Lola Odusoga, 40, julkaisi Instagram-tilillään sporttisen kuvan, jossa hän poseeraa urheilutopissa. Kuvan yhteydessä hän kertoo lenkkeilleensä sääolosuhteita uhmaten. 

– Olen aidosti yllättynyt. Selvisin pääkallokelin lenkistä ilman yhtäkään kaatumista! Itse asiassa, tänä talvena en oo kaatunut vielä kertaakaan! Wohoo! Ja se on todella hyvin se, Odusoga iloitsee. 


Odusoga nähdään keväällä Kaunis elämä -televisiosarjassa. Ohjelmassa kahdeksan suomalaista missikaunotarta muistelevat elämäänsä ja jakavat kokemuksiaan kauneuskilpailusta. 

Odusoga lähti ohjelmaan mukaan intoa puhkuen. 

– Ei siinä nyt ihan hirveästi miettimistä ollut. Tämä on aina ollut sitä omaa genreä ja se juttu mikä tässä on kantanut parikymmentä vuotta ja ollut läsnä jokapäiväisessä elämässä, Odusoga tuumii.

Kaunis elämä helmikuussa 2018 AVAlla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme