Mainos
Mainos
Kaunis elämä
AVAlla tiistaisin kello 21!
Lisätiedot

Kaunis elämä kokoaa yhteen missikisojen voittajat eri vuosikymmeniltä. Miten elämä on heitä kohdellut? Keitä he ovat matkan varrella kohdanneet? Miksi he ovat tehneet valintojaan niin kuin ovat tehneet? Onko kauneuden hinta ollut joskus liiankin kova? Suomen kauneimmiksi kruunatut naiset Lenita Airisto, Riitta Väisänen, Heidi Sohlberg, Tarja Smura, Lotta Näkyvä, Karita Tykkä, Pia Lamberg ja Lola Odusoga viettävät yhdessä kahdeksan unohtumatonta päivää ja puhuvat suunsa puhtaaksi.

Kaunis elämä

Syömishäiriöstä, paniikkihäiriöstä ja itsemurha-aikeista selvinnyt Lotta Näkyvä avoimena: "Luulin, että sekoan"

Ex-missi Lotta Näkyvä avautuu Kaunis elämä -ohjelmassa rankoista elämänkokemuksistaan. Nainen myös kertoo, miten selvisi kaikesta eteenpäin.

Syömishäiriöstä, vanhempien avioerosta, isän kuolemasta ja paniikkikohtauksista avoimesti kertonut ex-missi Lotta Näkyvä muistelee Kaunis elämä -ohjelmassa vaikeaa elämänjaksoaan.

"Minä vain romahdin"

Isänsä Aki Hintsan kuoleman jälkeen vuonna 2016 nainen koki, että kaikki käsittelemättömät asiat kasaantuivat hänen harteilleen kerralla.

– Minä vain romahdin. Luulin että sekoan. Kuolen tähän paikkaan ja haluan pois tästä, kaunotar kertoo.

– Se vie aika epätoivoiseen tilaan, koska olet silloin valmis luovuttamaan, että nyt en enää pysty tähän. Siinä vaiheessa katselee vähän parvekkeelle päin ja miettii olisiko helpompaa, jos täältä vain hyppäisi sitten, nainen jatkaa.

Lopulta Näkyvä otti apua vastaan vaikeaan tilanteeseen ja hakeutui terapiaan. Hän sai voimia myös Raamatun tutkiskelulla.

– Se on jännä, miten sieltä sitten alkoi löytyä niitä vastauksia. Se osoitti, että on paljon valheita, mitä on uskonut itsestään. Sitten kun pystyi vaihtamaan ne valheet totuuksilla mitä löysi raamatusta. Se oli paranemisprosessi, kaunotar kertoo.

Nainen kertoo olevansa nyt vahvempi kuin koskaan.

– Olen varma siitä, että olen henkisesti vahvempi ja paremmin voiva tänä päivänä kuin koskaan ennen, Näkyvä jatkaa.  

Kaunis elämä AVAlla tiistaisin klo 21.00!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme