Mainos
Mainos
Kaunis elämä
AVAlla tiistaisin kello 21!
Lisätiedot

Kaunis elämä kokoaa yhteen missikisojen voittajat eri vuosikymmeniltä. Miten elämä on heitä kohdellut? Keitä he ovat matkan varrella kohdanneet? Miksi he ovat tehneet valintojaan niin kuin ovat tehneet? Onko kauneuden hinta ollut joskus liiankin kova? Suomen kauneimmiksi kruunatut naiset Lenita Airisto, Riitta Väisänen, Heidi Sohlberg, Tarja Smura, Lotta Näkyvä, Karita Tykkä, Pia Lamberg ja Lola Odusoga viettävät yhdessä kahdeksan unohtumatonta päivää ja puhuvat suunsa puhtaaksi.

Kaunis elämä

Syöpään sairastunut ex-missi Heidi Sohlberg sai lohdutusta lapsiltaan: "Äiti tässä sinulle, nyt sinä paranet"

Heidi Sohlberg kertoo rintasyövästään Kaunis elämä -ohjelmassa. Sohlberg muistelee, miten lapset huomioivat häntä rankkojen hoitojen aikana.

Heidi Sohlberg (os. Willman) on Miss Suomi ja Miss Baltic Sea vuodelta 2001. Kaunotar puhuu Kaunis elämä -ohjelman kuudennessa jaksossa vaikeasta elämäntilanteestaan, jolloin hän sairastui rintasyöpään.

Rankkojen hoitojen aikana lapset toivat äidilleen lohtua.

– Muistan aina sen, kun makasin kovissa kivuissa ja lapset olivat käyneet poimimassa mustikoita ja puolukoita. Äiti tässä sinulle, nyt sinä paranet. Ajattelin, että tuossa ovat minun rakkaat, kyllä minä tästä selviän, Sohlberg kertoo kyyneleet poskilla.

Sohlberg sairastui rintasyöpään vuonna 2016. Hän kertoo pitäneensä yllä voimakasta taistelutahtoa, joka auttoi selviytymään rankoista hoidoista.

– Totta kai tiedän, että ei syöpää taistelutahdolla ja positiivisuudella voiteta. Jos se on voitettavissa, niin lääketieteellä, mutta asenne vaikuttaa siihen, miten niistä hoidoista selviää, Sohlberg sanoo naisille illallispöydässä.

Kaunis elämä AVAlla tiistaisin klo 21.00!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme