Mainos
Mainos
Kaunis elämä
AVAlla tiistaisin kello 21!
Lisätiedot

Kaunis elämä kokoaa yhteen missikisojen voittajat eri vuosikymmeniltä. Miten elämä on heitä kohdellut? Keitä he ovat matkan varrella kohdanneet? Miksi he ovat tehneet valintojaan niin kuin ovat tehneet? Onko kauneuden hinta ollut joskus liiankin kova? Suomen kauneimmiksi kruunatut naiset Lenita Airisto, Riitta Väisänen, Heidi Sohlberg, Tarja Smura, Lotta Näkyvä, Karita Tykkä, Pia Lamberg ja Lola Odusoga viettävät yhdessä kahdeksan unohtumatonta päivää ja puhuvat suunsa puhtaaksi.

Kaunis elämä

Tarja Smura avautuu hänen ja Renny Harlinin eron taustoista: "Silmäni näkivät jotain sellaista, mikä lopetti suhteen"

Kaunis elämä -ohjelmassa mukana oleva missikaunotar Tarja Smura avautuu eron taustoista vuosien takaiseen suhteeseen ohjaaja Renny Harlinin kanssa.

Kaunis elämä -ohjelman toisessa jaksossa keskitytään vuonna 1993 Miss Suomeksi kruunatun Tarja Smuran mielenkiintoisiin elämänkäänteisiin.

Nuorella Miss Suomella oli tuolloin lyhyt suhde ohjaaja Renny Harlinin kanssa. Julkisuudessa kohistiin 90-luvulla paljon parin suhteesta ja erosta. Tuolloin annettiin ymmärtää, että ero oli yhteinen päätös. Nyt kaunotar raottaa eroon johtanutta tilannetta.


– Minä sanon teille rakkaat naiset, se olisi varmasti jatkunut, jos minä en olisi sattunut tiettyyn paikkaan tiettyyn aikaan, sanotaanko näin. Silmäni näkivät jotain sellaista, mikä lopetti suhteen. Nyt ei puhuta mistään naivista asiasta, vaan sen verran vakavasta asiasta minun mielestäni, että minä ajattelin, että se on nyt tässä, Smura kuvailee tilannetta.

Ohjelmassa muut missikaunottaret spekuloivat mahdollisia syitä eroillan tapahtumiin.

– Hänellä oli tietysti omat syyt siihen. Luulen, että Renny on ollut aika naisten mies, että siinä on voinut tapahtua joku tällainen pieni päällekkäisyys tai jotain. En osaa sanoa, Riitta Väisänen pohtii.

Kaunis elämä AVAlla tiistaisin klo 21! Tarja Smuran jakso 27.2 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme