Mainos
Mainos
Kaunis elämä
AVAlla tiistaisin kello 21!
Lisätiedot

Kaunis elämä kokoaa yhteen missikisojen voittajat eri vuosikymmeniltä. Miten elämä on heitä kohdellut? Keitä he ovat matkan varrella kohdanneet? Miksi he ovat tehneet valintojaan niin kuin ovat tehneet? Onko kauneuden hinta ollut joskus liiankin kova? Suomen kauneimmiksi kruunatut naiset Lenita Airisto, Riitta Väisänen, Heidi Sohlberg, Tarja Smura, Lotta Näkyvä, Karita Tykkä, Pia Lamberg ja Lola Odusoga viettävät yhdessä kahdeksan unohtumatonta päivää ja puhuvat suunsa puhtaaksi.

Kaunis elämä

Tarja Smura avautuu rankasta avioerostaan: "Terveyteni romahti"

Vuoden 1993 Miss Suomi Tarja Smura puhuu avoimesti elämänsä vaikeimmista vuosista. Hän haluaa auttaa muita samassa tilanteissa olleita.

Suomen kauneimmaksi vuonna 1993 kruunattu Tarja Smura avautuu rankasta elämänvaiheestaan. Hän erosi aviopuolisostaan Raul Gescheimerista vuonna 2012. Parilla on kolme yhteistä lasta, joista nuorimmainen oli eron hetkellä 7 kuukautta vanha.


Kuva on Tarjan julkiselta Instagram-tililtä.

Eroon liittyi lukuisia riitoja ja oikeudenkäyntejä. Smuran mukaan vain rippeet tuhoisasta erosta ovat näyttäytyneet medialle. Syksyllä psykoterapian aloittanut ex-missi haluaa jakaa nyt omia kokemuksiaan, jotta niistä olisi vertaistukea myös muille samassa tilanteessa oleville.

– Minulla on ollut se periaate, että uskon vertaistuen voimaan. Asioista pitää puhua. Myös lapseni ovat kannatelleet minua. Siitä on vain pakko selvitä arjen pyörityksessä, Smura kertoo MTV:lle.


Katso kuva täältä.

Eroa elämänsä rankimmaksi kokemukseksi nimittävä Smura sai perheensä kanssa kriisiapua rankan elämänvaiheen aikana. Ero otti niin koville, että nainen joutui sairaalaan.

– Jouduin sairaalaan keuhkokuumeen vuoksi. Terveyteni romahti, Smura kertoo nyt vuosia eron jälkeen.

Asialliset välit ex-mieheen

Elämä vaikean eron jälkeen on asettunut paikoilleen eikä se kuormita naista enää samalla tavalla. Kaunotar puhuu nykyisistä väleistään ex-mieheensä.

– Sanotaan näin, että meillä on asialliset välit, nainen kuvailee.


"Nyt on minun uusi aika"

Smura nähdään AVAn kevään Kaunis elämä -uutuusohjelmassa, jossa avioeroa tullaan Smuran mukaan käsittelemään myös lisää. Rankka elämäntilanne on jo kääntynyt vahvuudeksi ja lapsiinsa satsannut äiti aikoo pitää jatkossa hyvää huolta itsestään.

– Minulla on tunne, että jotain uutta tapahtuu. Nyt on minun uusi aikani!

Helmikuussa MTV3-kanavalla alkava Kaunis elämä -ohjelma kokoaa yhteen missikisojen voittajat eri vuosikymmeniltä. Ohjelmassa nähdään Smuran lisäksi Suomen kauneimmiksi kruunatut naiset Lenita Airisto,Riitta Väisänen, Heidi Sohlberg, Lotta Näkyvä, Karita Tykkä, Pia Lamberg ja Lola Odusoga.

Kaunottaret viettävät yhdessä kahdeksan unohtumatonta päivää ja puhuvat suunsa puhtaaksi. 

Katso uutuusohjelman traileri videolta!

Katsomo-video ei ole saatavilla


Tarja Smura kertoi eron jälkeisestä elämästään ensimmäisenä Apu-lehdelle

Kaunis elämä helmikuussa AVAlla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme