Mainos
Mainos
Kaunis elämä
AVAlla tiistaisin kello 21!
Lisätiedot

Kaunis elämä kokoaa yhteen missikisojen voittajat eri vuosikymmeniltä. Miten elämä on heitä kohdellut? Keitä he ovat matkan varrella kohdanneet? Miksi he ovat tehneet valintojaan niin kuin ovat tehneet? Onko kauneuden hinta ollut joskus liiankin kova? Suomen kauneimmiksi kruunatut naiset Lenita Airisto, Riitta Väisänen, Heidi Sohlberg, Tarja Smura, Lotta Näkyvä, Karita Tykkä, Pia Lamberg ja Lola Odusoga viettävät yhdessä kahdeksan unohtumatonta päivää ja puhuvat suunsa puhtaaksi.

Kaunis elämä

Tarja Smura mystisenä vuosien takaisesta erostaan Renny Harliniin: "En halua mitään syytteitä"

Missikaunotar Tarja Smura tarkentaa syitään olla paljastamatta kohueron taustoja vuosien takaiseen suhteeseen ohjaaja Renny Harlinin kanssa.

Kaunis elämä -ohjelman toisessa jaksossa ensi tiistaina keskitytään vuonna 1993 Miss Suomeksi kruunatun Tarja Smuran mielenkiintoisiin elämänkäänteisiin. Yksi jakson keskeinen teema on Smuran ja ohjaaja Renny Harlinin vuosien takainen lyhyt suhde ja heidän eronsa.

Tulevassa jaksossa nainen kertoo, että hänen silmänsä näkivät jotain, mikä johti eropäätökseen. Mitä Smura näki tuolloin?

MTV.fin tavoittama kaunotar päättää jättää asian omaan tietoonsa oman turvallisuutensa takia.

– Jätän sen salaperäiseksi. Tiettyjä asioita ei voi ääneen sanoa. Tämä on turvallisuuskysymys. Kaikkea ei voi paljastaa, Smura kuvailee.

Julkisuudessa kohistiin 90-luvulla paljon parin suhteesta ja erosta. Tuolloin annettiin ymmärtää, että ero oli parin yhteinen päätös.

Smura ihmettelee, miksi kukaan ei tuolloin epäillyt ja kysynyt päätöksestä mitään. Nainen ei halua lisähankaluuksia avautumalla näkemästään tilanteesta.

– En halua itselleni lisähankaluuksia, että olisin väittänyt jotain. Olen nähnyt mitä olen. En halua mitään syytteitä, Smura kommentoi mystisesti.


Kaunis elämä tiistaisin klo 21.00 AVAlla.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme