Mainos
Mainos
Kaunis elämä
AVAlla tiistaisin kello 21!
Lisätiedot

Kaunis elämä kokoaa yhteen missikisojen voittajat eri vuosikymmeniltä. Miten elämä on heitä kohdellut? Keitä he ovat matkan varrella kohdanneet? Miksi he ovat tehneet valintojaan niin kuin ovat tehneet? Onko kauneuden hinta ollut joskus liiankin kova? Suomen kauneimmiksi kruunatut naiset Lenita Airisto, Riitta Väisänen, Heidi Sohlberg, Tarja Smura, Lotta Näkyvä, Karita Tykkä, Pia Lamberg ja Lola Odusoga viettävät yhdessä kahdeksan unohtumatonta päivää ja puhuvat suunsa puhtaaksi.

Kaunis elämä

Tästä syystä Riitta Väisänen kieltäytyi Playboy-kuvauksista: "Olisin istunut siellä hevoskärryillä jalat levällään"

Kaunis elämä -ohjelman päätösjaksossa missikaunotar Riitta Väisänen paljastaa, miksi ei suostunut miestenlehti Playboyn alastonkuviin mukaan.

Vuoden 1976 Miss Euroopaksi kruunattua Riitta Väisästä kosiskeltiin mukaan suosikkilehti Playboyhyn vuonna 1977.

Nainen ei kuitenkaan suostunut tähän, sillä visio mahdollisista kuvauksista ei ollut hänelle mieluisa.

– Näin mielessäni, että olisin istunut siellä hevoskärryillä jalat levällään vähissä vaatteissa. Ajattelin, että sitä en halua kokea. Se visio ei ollut hyvä, Väisänen kertoo ohjelmassa.

Yllä olevalla videolla Danny yllättää Väisäsen!

Kaunotar kertoo ohjelmassa missikaunottarille, että mikäli hän olisi päätynyt kuviin, olisi hän ollut Suomen ensimmäinen Playboy-tyttö.

– Ne eivät ole sopineet minun pirtaani. Kuuntelen aina sisäistä ääntäni. En voi tehdä mitään vasten omaa tahtoani. Sittenhän minulla alkoi tv-ura täällä Suomessa, kaunotar tuumii.

Kaunis elämä päätösjakso tiistaina 10.4. klo 21.00 AVAlla! 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme