Mainos
Mainos
Kaunis elämä
AVAlla tiistaisin kello 21!
Lisätiedot

Kaunis elämä kokoaa yhteen missikisojen voittajat eri vuosikymmeniltä. Miten elämä on heitä kohdellut? Keitä he ovat matkan varrella kohdanneet? Miksi he ovat tehneet valintojaan niin kuin ovat tehneet? Onko kauneuden hinta ollut joskus liiankin kova? Suomen kauneimmiksi kruunatut naiset Lenita Airisto, Riitta Väisänen, Heidi Sohlberg, Tarja Smura, Lotta Näkyvä, Karita Tykkä, Pia Lamberg ja Lola Odusoga viettävät yhdessä kahdeksan unohtumatonta päivää ja puhuvat suunsa puhtaaksi.

Kaunis elämä

Tylsäksi missiksi heti kruunajaisten jälkeen leimattu Karita Tykkä: "Millainen minun sitten pitäisi olla?"

Missikaunotar Karita Tykkä kertoo kruunajaisten jälkeisistä tunnelmistaan Kaunis elämä -ohjelmassa.

Kaunis elämä -ohjelman neljännessä jaksossa vietetään Miss Suomeksi vuonna 1997 kruunatun Karita Tykän päivää. Terveellisistä elämäntavoistaan tunnettu kaunotar kertoo, että kokee tulleensa leimatuksi mediassa tylsäksi missiksi heti kruunajaisten jälkeen.

– Minä olin tosi tylsä ja niin kai minä olenkin sellainen sitten, nainen kertoo tuntemuksiaan.

– Totta kai sitä nuorena ajattelee, että millainen minun sitten pitäisi olla? Enkö minä riitä? Riittämättömyyden tunteita meille naisille tulee aika monellakin elämän osa-alueella, kaunotar jatkaa.

Suurimmilta skandaaleilta välttynyt nainen paljastaa ohjelmassa paloja yksityiselämästään.

Ohjelmassa Tykkä kertoo muun muassa lapsettomuudesta ja siitä, miten hän on yrittänyt suorittaa elämässään liikaa asioita.

Kaunis elämä AVAlla tiistaisin klo 21.00!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme