Mainos
Mainos
Kaunis elämä
AVAlla tiistaisin kello 21!
Lisätiedot

Kaunis elämä kokoaa yhteen missikisojen voittajat eri vuosikymmeniltä. Miten elämä on heitä kohdellut? Keitä he ovat matkan varrella kohdanneet? Miksi he ovat tehneet valintojaan niin kuin ovat tehneet? Onko kauneuden hinta ollut joskus liiankin kova? Suomen kauneimmiksi kruunatut naiset Lenita Airisto, Riitta Väisänen, Heidi Sohlberg, Tarja Smura, Lotta Näkyvä, Karita Tykkä, Pia Lamberg ja Lola Odusoga viettävät yhdessä kahdeksan unohtumatonta päivää ja puhuvat suunsa puhtaaksi.

Kaunis elämä

Isoäitinsä menettänyt Karita Tykkä Kauneus & Terveys -lehden blogissaan: "Suuret kyyneleet vierivät poskiltani"

Karita Tykkä kertoo blogissaan isoäitinsä kuolleen viime viikolla. 

Malli-juontaja ja entinen Miss Suomi Karita Tykkä sai suru-uutisen viime viikolla, kun hän sai kuulla isoäitinsä kuolleen. Tykkä kirjoitti asiasta blogissaan maanantaina 8. tammikuuta. 

– Suru, yksi voimakkaimmista ja uuvuttavimmista tunteista. Sen kohtaamme kaikki, toiset useammin, toiset harvemmin. Itse kohtasin sen viimeksi muutama päivä sitten kun isäni soitti ja kertoi isoäitini menehtyneen, Tykkä kirjoittaa päivityksessään.

Tykän isoäiti oli kuollessaan 93-vuotias. Hänen mukaansa uutinen kuolemasta tuli yllättäen ja toi mukanaan suuren surun. 

– Suuret kyyneleet vierivät poskiltani ja juuri hetki ennen isäni puhelinsoittoa läsnäollut hassuttelu ja höpsöttely olivat poissa ja tilalle tulivat tyhjyys, ikävä ja suru. 

Blogissaan Tykkä kirjoittaa avoimesti kokemistaan surun tunteista. Hän kertoo olevansa kiitollinen siitä, että hänen isoäitinsä sai olla kuolemaansa asti kotona, hän voi hyvin ja sai viettää aikaa läheistensä kanssa.

Tykkä kertoo myös, että isoäidin kuolema oli hänelle herätys todellisuuteen ja siihen, ettei koskaan voi tietää, milloin oma tai jonkun läheisen aika koittaa.

Karita Tykkä nähdään AVA:n Kaunis elämä -ohjelmassa keväällä. Tykän blogikirjoituksesta uutisoi ensimmäisenä Iltalehti.

Katso Kaunis elämä -ohjelman traileri alla.

Katsomo-video ei ole saatavilla


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme